Твитоманија 2013

Ове године смо били јако вредни, реновирали смо нове канцеларије, преселили се, оптимизовали целу причу и направили неколико корисних заокрета. Било је време да се мало одахне и шта друго него – Твитоманија. Екипа организатора је заиста сјајна и мало је рећи да су наша очекивања испуњена. Доста медија је најављивало Твитоманију као ‘ Највећу конференцију у регији о друштвеним мрежама ‘ и неоспорно је да она то и јесте, али за нас она је била прилика за одмор и дружење са квалитетним људима који су у послу.

твит1

Зашто на конференцију?

Иако Твитоманија није везана искључиво за Twitter, већина активности се одиграва баш на тој мрежи. Људи Twitter користе за разне ствари и потребе, неко за посао, неко за популарност, неко за добар провод, неко јури девојке/момке. Занимљиво нам је било да упознамо по један примерак 🙂 из сваке врсте. Направили смо неколико квалитетних познанстава и састанака са нама занимљивим људима. Код конференција у иностранству је другачије, пред конференцију добијате временски распоред кад је ко од предавача/учесника слободан и онда попуњавате слотове у њиховом времену ради састанака, што је практично, али даје прилично корпоративну ноту целој причи. На Твитоманији је то било доста опуштеније и флексибилније.

Угођај

Novi Resort & Spa у Новом Винодолском је заиста пријатан ресорт, где се у кругу од пар стотина метара можете одморити, купати, појести нешто квалитетно а и clubbing-овати целу ноћ 🙂 Ми смо имали прилике да пробамо неколико сјајних вина са Крка и да пробамо њихове специјалитете. Инћуни са јагодама и рагу од кварнерских сипица су заиста одлични а не заостају ‘за нама’ ни са јагњетином испод сача. Избор SPA третмана је велик, ми смо испробали само неколико варијанти и закључак је: Људи се тамо стварно труде да вам буде боље. Имајте на уму да се до Винодослког стиже дупло брже него до Црногорског или Грчког приморја.

нови

Програм

Програм нам је некако остао у другом плану, јер тешко је одолети чарима SPA центра, мора, журки и лепих девојака. Успели смо да чујемо пар сјајних предавања, похвале за колегу Nedima из Авалона, NeuroVirtu и Eniac су одржали сјајна предавања. Када идемо на конференције у региону, увек се трудимо да идемо на предавања страних предавача (Eniac-a још увек водимо као свог), не зато што сматрамо да су квалитетнија, већ зато што волимо да чујемо како је радити са великим тржиштима. Ето предлога за следећу Твитоманију или Блогоманију.

програм

Журке

Ствар која је дефинитивно обележила ову Твитоманију су биле журке на тераси, под отвореним небом и на самој обали. Слика говори више од 1000 речи:

валеx

Утисци

Време нам је најдрагоценије и најмање га имамо. Одмор уз конструктивне идеје, занимљива познанства и врхунску забаву на обали мора је паметно утошено време и дефинитивно се видимо следеће године!

Фотке by: Mario Poje

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , ,

No comments yet.

Submit Comment