SSL сертификати

SSL сертификатиSSL сертификат је сертификат који служи да обезбеди комуникацију између клијента и сервера енкриптовањем садржаја. Са SSL сертификатом сваки унос података на сајту и свака враћена информација са сајта путује Интернетом у енкриптованом облику чиме је комуникација која путује мрежом потпуно заштићена и могу је видети само они којима је намењена.

Сваки SSL захтева фиксну IP адресу. Вашем сајту ћемо доделити фиксну IP адресу, чиме ће ваш сајт бити одвојен од других сајтова на серверу и тиме боље заштићен. Цена фиксне IP адресе је 11,339 рсд годишње.

У нашој понуди се налазе SSL сертификати реномираних светских сертификационих тела.

Сертификати

Positive SSL

Wildcard SSL

EV SSL

Валидација домена
Да
Да
Да
256bit енкрипција
X
Да
Да
Подржава поддомене
X
Да
Да
Бесплатан SSL печат
Да
Да
Да
Зелена адресна трака
X
X
Да
Reissue
Неограничено
Неограничено
Неограничено
Годишња цена
2,835 рсд
15,449 рсд
32,458 рсд
Поручите одмах

У цену SSL сертификата је укључен ПДВ.


ЦОМОДО SSL сертификат партнериPositive и EV сертификати важе само за једну адресу за коју су издати. На пример адреса www.vasdomen.com и vasdomen.цом су две различите адресе, а сертификат може бити валидан само за једну адресу. Wildcard сертификати важе за неограничен број поддомена. Инсталација сертификата који је купљен код нас је бесплатна. Може се инсталирати само један SSL сертификат (за само једну адресу) по једном хостинг налогу. У нашој понуди се налазе и бесплатни SSL сертификати, који су доступни на Basic, Business и Business Plus пакетима.

  Поручивање SSL сертификата

  Име и презиме *

  Контакт емаил *

  Контакт телефон

  Домен

  Питање

  * Поља означена звездицом су обавезна.

   Желите "Бесплатан емаил курс интернет пословања" у 9 лекција?

  Пријавите се на нашу емаил листу (обавештења о новим сервисима, новости са блога и курс у 9 лекција). Спам је за глупане, а ми то нисмо.