Softaculous – укључен у сваки хостинг пакет

Softaculous је скуп од преко 350 PHP скрипти који је интегрисан у cPanel. У случају да желите да користите неку од ових скрипти инсталација се извршава “једним кликом”. Ово може бити јако корисно у појединим случајевима. Са леве стране се налази комплетан списак скрипти из Softaculous, а са десне наш избор најкориснијих скрипти. Softaculous је омогућен на свим АдриаХост хостинг пакетима.

Које све скрипте можете инсталирати на један клик?

Open blog cpanel

WordPress

WordPress је алат за развој и објављивање личних презентација и блогова са фокусом на естетику који подржава алате за унакрсне блогове, као и увоз садржаја, сјајне типографске могућности, већи број аутора.

joomla autoinstaller

Joomla

Joomla је вишеструко наградјивани CMS који вам омогућава да на једноставан начин направите професионалне wеб портале као и wеб продавнице, док се са друге стране може користити и као платформа за блоговање.

OpenCart

OpenCart је бесплатна онлине продавница и менаџмент систем за управљање интернет продајом на сајту. Ослања се на PHP и користи МySQL базу података. Можете брзо да покренете своју интернет продавницу.

phpBB

phpBB је један од најкоришћенијих форумских софтвера на свету. У питању је бесплатно решење за форум које користе милиони људи. Одликује се надоградивом структуром када је визуелни идентитет у питању.

drupal autoinstaller

Drupal

Drupal је open source апликација са којом можете направити доста wеб апликација, од платформи за размене мишљења, преко wеб продавница, до великих портала. Садржи велики број PHP библиотека које ће вам олакшати прављење вашег новог сајта.

prestashop installer

PrestaShop

PrestaShop је првенствено намењен изради wеб продавница, подржава мултијезичност, мултивалуте као и дизајн шеме за нове продавнице. PrestaShop је направљен тако да заиста претвара ваше посетиоце у ваше купце.

smf forum autoinstaller

SMF

SMF је алатка са којом можете покренути ваш први форум за свега неколико минута. Писан је у PHP/SQL комбинацији и ради веома брзо, веома је оптимизован, што ће гости вашег форума ценити. SMF је комплетно бесплатан и open source.

mybb autoinstaller

MyBB

MyBB је дефинитивно најлакши за сналажење. Није вам потребно никакво предзање за коришћење овог моћног алата за онлине дискусије, прављење форума или само блоговање. Подржава низ опција за интеракцију са корисницима у реалном времену.

Piwigo

Piwigo је фото галерија за веб, изграђена од стране активне заједнице корисника и програмера. Апликација има огромну количину функција, као и стална ажурирања што значе да ће ваши посетиоци имати лепше искуство.

os ticket installer

osTicket

osTicket је алтернатива сложеним системима за подршку клијентима. Једноставан, лаган, поуздан, отвореног кода, а најбоље од свега, БЕСПЛАТАН. Ако желите да га измените, морате познавати PHP програмирање.

own cloud instalacija

ownCloud

ownCloud је ваш лични цлоуд који се покреће на серверу, дајући вам пуну контролу над вашим датотекама. Овај моћни ФТП клијент има доста могућности, укључујући приступ, sync, и дељење података.

code igniter kako da instaliram

CodeIgniter

Прављен за PHP девелопере, CodeIgniter је моћан framework са веома малим захтевима, што је идеално за дељене хостинге. Као bootstrap, CodeIgniter је веома лак за учење, чак и ако сте почетник.

seo panel instalacija

SEO Panel

Комплетно SEO решење отвореног кода за управљање оптимизацијом ваших wеб страница. SEO Panel је SEO алат који садржи најновије SEO алате за повећанје и праћење резултата вашег сајта.

oxwall instalacija

Oxwall

Тражите решење да направите нови Facebook? Oxwall може бити оно што тражите, јер се користи за широк спектар пројеката почев од друштвених мрежа и породичних сајтова.

zen photo instalacija

ZenPhoto

ZenPhoto је идеално CMS решење за личне сајтове илустратора, дизајнера, фотографа, режисера, музичара и других уметника. ZenPhoto функционише добро због своје једноставности и употребљивости.

project send instalacija

ProjectSend

ProjectSend омогућава лако и безбедно подизање фајлова и неограничену величину фајлова на било ком серверу, укључујући и дељени хостинг. Веома брза FTP апликација.

chevereto instalacija

Chevereto

Chevereto је апликација која омогућава да подесите сајт за дељење слика и да будете централно место за размену слика. Веома лако можете направити алтернативу imgur-у, picsend-у и сличним сервисима.

htmly instalacija

HTMLy

HTMLy је open source blogging платформа која не користи базу података, што је чини екстермо брзом и лаком за управљање. Због своје флат-филе структуре једна је од најпопуларнијих скрипти које нудимо.

lychee instalacija adriahost

Lychee

Lychee је идеално место за складиштење свих ваших фотографија. Без лимита за складиштење, без компресије, нема губитка у подацима. А ако желите, једним кликом можете дати фотографије на download.

dokuwiki instalacija

DokuWiki

DokuWiki је стандардизован и бесплатан Wики софтвер, који има за сврху стварање документације било које врсте. Намењен је тимовима програмера и малим предузећима. Направите документацију за вашу фирму.

Погледајте шта још нуди Softaculous

Можете наћи комплетан списак свих скрипти које можете инсталирати на један клик уз наш хостинг пакет

Форуми:

AEF
XMB
Phorum
PunBB
FluxBB
bbPress
Vanilla
FUDforum
miniBB

Друштвене мреже:

Dolphin
Elgg
Jcow
Beatz
Etano
PeoplePods

Календари:

WebCalendar
phpicalendar
phpScheduleIt
ExtCalendar

ERP:

SugarCRM
OrangeHRM
FrontAccounting
Dolibarr
Vtiger
SimpleInvoices
Tine
EGroupware
EPESI

Подршка клијентима:

Help Center Live
HESK
ExoPHPDesk
Open Web Messenger
phpOnline
phpMyFAQ
iQDesk
Trellis Desk
Maian Support
Support Incident Tracker

Едукација:

Moodle
Claroline
ATutor
TCExam
DoceboLMS
Omeka
eFront

Управљање фајловима:

PHPfileNavigator
OpenDocMan
Arfooo
eXtplorer
eSyndiCat