Треба вам израда
интернет сајта?

Израда квалитетне интернет презентације је најбоља инвестиција у ваш посао

Израда CMS веб сајта, хостинг и домен, мејл налог + веб продавница

WEB SITE 84,000 РСД

70,680+ПДВ

CMS систем

Одличан дизајн

Хостинг, домен и мејлови

SEO, сигурност, бекап

Галерија слика

Статистика сајта

WEB SHOP 128,000 РСД

106,800+ПДВ

Интернет продавница

Одличан дизајн

Хостинг, домен и мејлови

Интеграција плаћања

Лак унос производа

Акције и промоције

Квалитетан сајт

Једноставно одржавање

100% Задовољни

вашим новим сајтом

Статистика посета

у сваком тренутку

Начини плаћања

уплатницом / картицом

Модеран дизајн

на свим уређајима

Брзо и једноставно

Ви нам пошаљете садржај (лого, текст, слике, видео) и дате нам пример сајта или дизајна који вам се свиђа. На основу вашег предлога, ми ћемо урадити прву верзију сајта. Након тога, радимо на изради коначне верзије вашег сајта.

Webmail

Свака озбиљна фирма има своју емаил адресу. Добићете параметре приступа за wеб, али можете користити Outlook, мобилни телефон или било који други емаил клијент.

SEO Оптимизација

Оптимизација за претраживаче је од кључне важности како би се ваш сајт појавио на Гоогле, Yахоо, Бинг-у. Ми ћемо оптимизовати ваш сајт и тиме вам помоћи да привучете што већи број посетилца са претраживача.

Аналитика

Пратите посећеност сајта: број посета дневно, које странице су најпопуларније, одакле је највише посетилаца дошло са интернета и многе друге параметре.

Оптимизација брзине

Сајт долази са инсталираним WP Super Cache додатком, који ће убрзати ваш сајт многоструко. Најпосећенији елементи сајта се чувају у меморији рачунара тако да ваш сајт може примити велику посету.

Сами мењате

Не морате бити програмер, можете сами додавати текст, слике, мапе, ваш видео или видео са Youtube-a или других сајтова. Није потребно да плаћате wеб дизајнера, сада све можете урадити и сами.

Друштвене мреже

Ваши посетиоци ће моћи да прикажу ваш чланак на сајтовима као што су Facebook, Twitter, Digg, Delicious и многим другим. Имплементираћемо дугмиће за вирално ширење на крају сваког вашег чланка.

Контакт формулар

Посетиоци вашег сајта могу оставити коментар или вас контактирати путем емаил-а. Јако битан сегмент за пословање, јер можете одговорити одмах. Све коментаре ви морате одобрити да би били видљиви, ако је коментар сувишан, можете га обрисати.

 

  Унесите податке и ми ћемо вас контактирати. После разговора одлучите да ли ћете поручити или не.

  Име и презиме *

  Контакт емаил *

  Контакт телефон

  Ваша порука

  * Поља означена звездицом су обавезна.

   Желите "Бесплатан емаил курс интернет пословања" у 9 лекција?

  Пријавите се на нашу емаил листу (обавештења о новим сервисима, новости са блога и курс у 9 лекција). Спам је за глупане, а ми то нисмо.

  Најчешће постављана питања

  Шта ја тачно добијам за мој новац?

  Пре свега ћемо вам регистровати домен по вашој жељи, добићете неограничен хостинг на годину дана, инсталираћемо вам WordPress CMS, имплементираћемо тему према вашој жељи, инсталираћемо и конфигурисати комплет додатака који су проверено поуздани и најбољи за оно што је вама потребно. Затим ћемо вам отворити емаил адресу, поставити податке ваше фирме на сајт, средити изглед сајта (хеадер, фоотер, сидебар),убацити слике и текст који нам доставите (5 страна).

  Хоћу да инсталирате за мене један додатак?

  Нема проблема. Пошаљите нам који додатак желите да инсталирамо за вас и ми ћемо поставити додатак на ваш сајт.

  Шта ви тачно нудите?

  Наш производ је wеб решење за ваше пословање преко веба. Ми смо специјализовани за пружање услуга пословним корисницима и наша решења ће помоћи вашем пословању да порасте.

  Шта вам је потребно од података?

  Када платите предрачун који добијете од нас позваће вас наше колеге из продаје како би нам дали податке који су нам потребни за израду сајта. Неки од података су: ваши лични подаци, подаци ваше фирме, лого фирме (ако га имате), опис чиме се бавите, ваш број телефона/фаx-а и слично, затим текст и слике (о вама или фирми, слике производа или слике пословног простора, описи ваших производа или услуга и слично…).

  Да ли сваке године плаћам пуну цену?

  Не, израда сајта је једнократна услуга. Једино што обнављате су хостинг и домен који се обнављају једном годишње.

  Да ли ћу умети даље сам?

  WordPress CMS је направљен тако да сами можете додавати нове чланке (текст и слике) и одржавати сајт са основним познавањем интернета. Дакле, није потребно да будете експерт или програмер да би сте водили сајт. Уколико негде застанете и треба вам помоћ наша Профи подршка је ту.