Treba vam izrada
internet sajta?

Izrada kvalitetne internet
prezentacije je najbolja
investicija u vaše poslovanje

Izrada CMS web sajta, hosting i domen,
email nalog + webshop ako vam je potreban.

Izrada sajta

Web Site 84,000 rsd

70,680+PDV

 • CMS sistem
 • Odličan dizajn
 • Hosting, domen i email
 • SEO, Security, Backup
 • Galerija slika
 • Statistika sajta

Web Shop 128,000 rsd

106,800+PDV

 • Web Shop
 • Odličan dizajn
 • Hosting, domen i email
 • Payment modul (2CO, PayPal)
 • Lak unos proizvoda
 • Akcije i promocije

VPS panelKvalitetan sajt
Jednostavno održavanje

Garantovan uptime100% Zadovoljni
vašim novim sajtom

Gigabitni linkStatistika poseta
u svakom trenutku

Gigabitni linkNačini plaćanja
uplatnicom ili karticom

Gigabitni linkModeran dizajn
na svim uredjajima

Brzo i jednostavno

domainsVi nam pošaljete sadržaj (logo, tekst, slike, video) i date nam primer sajta ili dizajna koji vam se sviđa. Na osnovu vašeg predloga, mi ćemo uraditi prvu verziju sajta. Nakon toga, radimo na izradi konačne verzije vašeg sajta.

Webmail

appsSvaka ozbiljna firma ima svoju email adresu. Dobićete parametre pristupa za web, ali možete koristiti Outlook, mobilni telefon ili bilo koji drugi email klijent.

SEO Optimizacija

seo1Optimizacija za pretraživače je od ključne važnosti kako bi se vaš sajt pojavio na Google, Yahoo, Bing-u. Mi ćemo optimizovati vaš sajt i time vam pomoći da privučete što veći broj posetilca sa pretraživača.

Web Analitika

malware1Pratite posećenost sajta: broj poseta dnevno, koje stranice su najpopularnije, odakle je najviše posetilaca došlo sa interneta i mnoge druge parametre.

Optimizacija brzine

speedSajt dolazi sa instaliranim WP-Super Cache dodatkom, koji će ubrzati vaš sajt mnogostruko. Najposećeniji elementi sajta se čuvaju u memoriji računara tako da vaš sajt može primiti veliku posetu.

Sami menjate

samiNe morate biti programer, možete sami dodavati tekst, slike, mape, vaš video ili video sa Youtuba ili drugih sajtova. Nije potrebno da plaćate web dizajnera, sada sve možete uraditi i sami.

Društvene mreže

cloudVaši posetioci će moći da prikažu vaš članak na sajtovima kao što su Facebook, Twitter, Digg, Delicious i mnogim drugim. Implementiraćemo dugmiće za viralno širenje na kraju svakog vašeg članka.

Kontakt formular

backupsPosetioci vašeg sajta mogu ostaviti komentar ili vas kontaktirati putem email-a. Jako bitan segment za poslovanje, jer možete odgovoriti odmah. Sve komentare vi morate odobriti da bi bili vidljivi, ako je komentar suvišan, možete ga obrisati.sajtovi-partneri

  Unesite podatke i mi ćemo vas kontaktirati. Posle razgovora odlučite da li ćete poručiti ili ne.

  Ime i prezime *

  Kontakt email *

  Kontakt telefon

  Vaša poruka

  * Polja označena zvezdicom su obavezna.

   Želite "Besplatan email kurs internet poslovanja" u 9 lekcija?

  Prijavite se na našu email listu (obaveštenja o novim servisima, blog update i kurs u 9 lekcija). Spam je za glupane, a mi to nismo.


  Najčešće postavljana pitanja (FAQ)

  • Šta ja tačno dobijam za moj novac?
  Pre svega ćemo vam registrovati domen po vašoj želji, dobićete neograničen hosting na godinu dana, instaliraćemo vam WordPress CMS, implementiraćemo temu prema vašoj želji, instaliraćemo i konfigurisati komplet dodataka koji su provereno pouzdani i najbolji za ono što je vama potrebno. Zatim ćemo vam otvoriti email adresu, postaviti podatke vaše firme na sajt, srediti izgled sajta (header, footer, sidebar),ubaciti slike i tekst koji nam dostavite (5 strana).
  • Hoću da instalirate za mene jedan dodatak?
  Nema problema. Pošaljite nam koji dodatak želite da instaliramo za vas i mi ćemo postaviti dodatak na vaš sajt.
  • Šta vi tačno nudite?
  Naš proizvod je web rešenje za vaše poslovanje preko web-a. Mi smo specijalizovani za pružanje usluga poslovnim korisnicima i naša rešenja će pomoći vašem poslovanju da poraste.
  • Šta vam je potrebno od podataka?
  Kada platite predračun koji dobijete od nas pozvaće vas naše kolege iz prodaje kako bi nam dali podatke koji su nam potrebni za izradu sajta. Neki od podataka su: vaši lični podaci, podaci vaše firme, logo firme (ako ga imate), opis čime se bavite, vaš broj telefona/fax-a i slično, zatim tekst i slike (o vama ili firmi, slike proizvoda ili slike poslovnog prostora, opisi vaših proizvoda ili usluga i slično…).
  • Da li svake godine plaćam punu cenu?
  Ne, izrada sajta je jednokratna usluga. Jedino što obnavljate su hosting i domen koji se obnavljaju jednom godišnje.
  • Da li ću umeti dalje sam?
  WordPress CMS je napravljen tako da sami možete dodavati nove članke (tekst i slike) i održavati sajt sa osnovnim poznavanjem interneta. Dakle, nije potrebno da budete ekspert ili programer da bi ste vodili sajt. Ukoliko negde zastanete i treba vam pomoć naša Profi podrška je tu.