Трансфер домена

Захтев за трансфер домена

Унесите урл вашег домена - www.domen.com*
Домен
* не брините, ми ћемо вам помоћи око процедуре
Име и презиме *
Контакт емаил *
* Поља означена звездицом су обавезна.
 Желите "Бесплатан емаил курс интернет пословања" у 9 лекција?
Пријавите се на нашу емаил листу (обавештења о новим сервисима, новости са блога и курс у 9 лекција). Спам је за глупане, а ми то нисмо.

 

Трансфер домена
Уколико већ имате регистрован домен, код нас можете извршити његов трансфер и преусмерење.

Трансфер домена је промена регистрара, односно фирме која за вас врши регистрацију и одржавање истог. Регистрар по вашем захтеву врши промене на домену као што су његово преусмерење, продужетак, активирање додатних услуга уз домен и слично. Ако већ имате регистрован домен на неком другом месту, а закупили сте неки од наших хостинг пакета, препоручујемо вам да извршите и трансфер домена како би вам све услуге биле на једном месту.

У цену трансфера ка нама за све интернационалне домене је урачуната услуга подршке око трансфера као и 1 година продужетка регистрације домена која се рачуна од дана завршетка трансфера.

Преусмерење или пресељење домена подразумева промену DNS-ова домена у смислу усмерења на неки други хостинг. Преусмерење не значи и трансфер. Преусмерење домена је бесплатно, а врши се искључиво по захтеву власника домена. Уколико сте регистровали домен на неком другом месту, а закупили хостинг код нас, неопходно је да се изврши преусмерење домена на наше DNS-ове како би се сајт видео.
Важно је да знате да је за завршетак преусмерења потребно 24 до 48 сати да би оно комплетно било извршено.

Додатне услуге за домене: Регистрација домена | WHOIS Заштита | SSL сертификати