Transfer domena

Zahtev za transfer domena

Unesite url vašeg domena - www.domen.com*
Domen
* ne brinite, mi ćemo vam pomoći oko procedure
Ime i prezime *
Kontakt email *
* Polja označena zvezdicom su obavezna.
  Želite "Besplatan email kurs internet poslovanja" u 9 lekcija?
Prijavite se na našu email listu (obaveštenja o novim servisima, blog update i kurs u 9 lekcija). Spam je za glupane, a mi to nismo.

Transfer domena
Ukoliko već imate registrovan domen, kod nas možete izvršiti njegov transfer i preusmerenje.

Transfer domena je promena registrara, odnosno firme ili privatnog lica koja za vas vrši registraciju i održavanje istog. Registrar po vašem zahtevu vrši promene na domenu kao što su njegovo preusmerenje, produžetak, aktiviranje dodatnih usluga uz domen i slično. Ako već imate registrovan domen na nekom drugom mestu, a zakupili ste neki od naših hosting paketa, preporučujemo vam da izvršite i transfer domena kako bismo olakšali kompletan rad na sajtu.
Transfer domena naplaćuje se po ceni istoj kao i za registraciju domena, a u cenu je uračunat sam transfer kao i 1 godina produžetka registracije domena koja se računa od dana završetka transfera.
Važna napomena: Transfer domena NE MOŽE se vršiti 60 dana po registraciji domena ili ako je do isteka domena ostalo manje od 30 dana.

Preusmerenje ili preseljenje domena podrazumeva promenu DNS-ova domena u smislu usmerenja na neki drugi hosting. Preusmerenje ne znači i transfer. Preusmerenje domena je besplatno, a vrši se isključivo po zahtevu vlasnika domena. Ukoliko ste registrovali domen na nekom drugom mestu, a zakupili hosting kod nas, neophodno je da se izvrši preusmerenje domena na naše DNS-ove kako bi se sajt video.
Važno je da znate da je za završetak preusmerenja potrebno 24 do 48 sati da bi ono kompletno bilo izvršeno.

Dodatne usluge za domene: Registracija domena | Whois Zaštita | SSL sertifikati