Услови affiliate сарадње

Злоупотреба

АдриаХост неће толерисати никакве покушаје злоупотребе affiliate система. Уколико се установи да је извршена злоупотреба, АдриаХост неће извршити исплату и суспендоваће налог сараднику који је извршио злоупотребу.

Подаци

Уколико сарадник да нетачне или непотпуне информације АдриаХост-у што се тиче идентитета, адресе или других тражених информација, АдриаХост има право да суспендује налог сарадника и не изврши уплату остварене affiliate зараде.

Прва исплата

АдриаХост задржава право да свим новим сарадницима исплати зараду 60 дана након прве плаћене поруџбине која је поручена преко сарадника. На тај начин се АдриаХост осигурава од евентуалних злоупотреба у смислу лажних наруџбина и других злоупотреба.

Коришћење спама

Најстроже је забрањено коришћење спама у сврхе рекламирања АдриаХост-а и услуга које пружа. Пуштање масовних е-маилова, IRC постовања или било који други облик спамовања.

Оглашавање

Сарадник је у потпуности одговоран за оглашавање АдриаХост и одговоран је за све материјале који се појављују на сајту на коме оглашава АдриаХост. Сарадник добија спремне банере од АдриаХост и не сме вршити било какве измене. Нећемо толерисати било какву врсту обмане корисника у смислу нејасних или недовољно објашњених реклама. Забрањено је коришћење попуп-ова у оглашавању АдриаХост-а. Можете бидовати на PPC мрежама за кључне речи које имају везе са АдриаХост у сврху директне трафике ка АдриаХост али не смеју се користити називи АдриаХост, AdriaHost.rs, Адриа Хост, www.AdriaHost.rs. Евентуално можете бидовати за фразу која укључује неки од поменутих назива али као АдриаХост понуда, АдриаХост хостинг итд. Кад подешавате оглас у PPC кампањи, није дозвољено да се приказује URL www.AdriaHost.rs или AdriaHost.rs.

Циљ ових смерница што се тиче PPC оглашавања је да се сачува интегритет АдриаХост бренда и репутације. Не желимо сараднике или било каква трећа лица која ће се представљати као АдриаХост и не желимо да на тај начин дође до забуне.

Поручивање

Поручивање хостинга са налога сарадника (или налога његове фирме или организације) се неће рачунати. Аутоматски се обрачунавају све поруџбине које су извршене са вашег affiliate линка и само ако су у питању поруџбине извршене са налога који не припада сараднику.

Поверљиве информације

Ступањем у сарадњу са АдриаХост, сарадник се обавезује да ће чувати углед АдриаХост д.о.о, као и adriahost.rs и adriatek.com бранд-а. Било какве информације и материјал које сарадник добије у било ком облику (маил, телефон, понуде, материјали, разговор и слично) се сматрају поверљивим за време заједничке сарадње и годину дана након престанка сарадње (уколико дође до престанка сарадње).