Uslovi affiliate saradnje

Zloupotreba

AdriaHost neće tolerisati nikakve pokušaje zloupotrebe affiliate sistema. Ukoliko se ustanovi da je izvršena zloupotreba, AdriaHost neće izvršiti isplatu i suspendovaće nalog saradniku koji je izvršio zloupotrebu.

Podaci

Ukoliko saradnik da netačne ili nepotpune informacije AdriaHost-u što se tiče identiteta, adrese ili drugih traženih informacija, AdriaHost ima pravo da suspenduje nalog saradnika i ne izvrši uplatu ostvarene affiliate zarade.

Prva isplata

AdriaHost zadržava pravo da svim novim saradnicima isplati zaradu 60 dana nakon prve plaćene porudžbine koja je poručena preko saradnika. Na taj način se AdriaHost osigurava od eventualnih zloupotreba u smislu lažnih narudžbina i drugih zloupotreba.

Korišćenje spama

Najstrože je zabranjeno korišćenje spama u svrhe reklamiranja AdriaHost-a i usluga koje pruža. Puštanje masovnih e-mailova, IRC postovanja ili bilo koji drugi oblik spamovanja.

Oglašavanje

Saradnik je u potpunosti odgovoran za oglašavanje AdriaHost i odgovoran je za sve materijale koji se pojavljuju na sajtu na kome oglašava AdriaHost. Saradnik dobija spremne banere od AdriaHost i ne sme vršiti bilo kakve izmene. Nećemo tolerisati bilo kakvu vrstu obmane korisnika u smislu nejasnih ili nedovoljno objašnjenih reklama. Zabranjeno je korišćenje popup-ova u oglašavanju AdriaHost-a. Možete bidovati na PPC mrežama za ključne reči koje imaju veze sa AdriaHost u svrhu direktne trafike ka AdriaHost ali ne smeju se koristiti nazivi AdriaHost, AdriaHost.rs, Adria Host, www.AdriaHost.rs. Eventualno možete bidovati za frazu koja uključuje neki od pomenutih naziva ali kao AdriaHost ponuda, AdriaHost hosting itd. Kad podešavate oglas u PPC kampanji, nije dozvoljeno da se prikazuje URL www.AdriaHost.rs ili AdriaHost.rs.

Cilj ovih smernica što se tiče PPC oglašavanja je da se sačuva integritet AdriaHost brenda i reputacije. Ne želimo saradnike ili bilo kakva treća lica koja će se predstavljati kao AdriaHost i ne želimo da na taj način dođe do zabune.

Poručivanje

Poručivanje hostinga sa naloga saradnika (ili naloga njegove firme ili organizacije) se neće računati. Automatski se obračunavaju sve porudžbine koje su izvršene sa vašeg affiliate linka i samo ako su u pitanju porudžbine izvršene sa naloga koji ne pripada saradniku.

Poverljive informacije

Stupanjem u saradnju sa AdriaHost, saradnik se obavezuje da će čuvati ugled AdriaHost d.o.o, kao i AdriaHost.rs i AdriaTek.com brand-a. Bilo kakve informacije i materijal koje saradnik dobije u bilo kom obliku (mail, telefon, ponude, materijali, razgovor i slično) se smatraju poverljivim za vreme zajedničke saradnje i godinu dana nakon prestanka saradnje (ukoliko dođe do prestanka saradnje).