Аудио Хостинг

КЛИКНИТЕ НА ЦЕНУ И ПОРУЧИТЕ ОДМАХ!

Квалитет
50 слушалаца
100 слуш.
200 слуш.
300 слуш.
32 Kbps
64 Kbps
128 Kbps

* у цене је укључен ПДВ (20%)
** закупом стриминг пакета на годину дана добијате попуст од 35%

Centova cast контролни панел бесплатно!

Свим нашим клијентима дајемо бесплатно најбољи контролни панел за стриминг. Лако контролишите емитовање програма, гледајте статистику и пуштајте музику.Centova админ

Шта добијате:

• Лака конфигурација
• Једноставно додавање
• Детаљна статистика
• Месечни извештаји
• Real-time статистика
• Аутоматски мониторинг
• Све опције у 2 клика
• И још много тога…

Направите своју радио станицу.

ПРОМОТИВНО – бесплатан стриминг за радио станице! Свим радио станицама дајемо бесплатан аудио стриминг пакет 64Kbps / 10 слушалаца.

Стриминг сервер понуда за велике потрошаче

100 Mbps неограничено
Сервери са неограниченим месечним протоком
Месечно од:

28.657 рсд

50TB протока
Сервери великог протока за захтевније радио и ТВ станице. Uplink 1Gbps
Месечно од:

57,457 рсд

1Gbps неограничено
Сервери са неограниченим месечним протоком и uplink од 1Gbps
Месечно од:

158,259 рсд

Ако сте велика радио или ТВ станица, имамо најбољу понуду стриминг сервера у региону.

Шта је аудио стриминг?

Аудио стриминг (енгл. streaming) је услуга која вам омогућава да на једноставан начин покренете сопствену радио станицу или да ако сте већ власник класичне радио станице, обезбедите да се ваш сигнал чује свуда у свету, без обзира на локацију. Све што је потребно је да слушалац има приступ интенету и ваш програм ће моћи неометано да слуша. За овакву радио станицу нису вам потребни скупи уређаји, различите дозволе за рад и одобрења. Повећаћете број слушалаца уз минимална улагања, а ваш глас ће се чути широм света.


Како то функционише?

Да бисте покренули вашу радио станицу, довољно је да закупите било који од пакета у нашој понуди, да из download секције нашег сајта преузмете и инсталирате бесплатан софтвер (WinAmp и ShoutCast DSP Плагин) и кренете са емитовањем. Сви посетиоци вашег сајта који једноставно кликну на одговарајући линк на вашем сајту, одмах постају и слушаоци вашег програма. Не морате чак ни бити у вашој виртуелној радио станици – можете направити плеј-листе које ће се емитовати и у вашем одсуству. Детаљно упутство за аудио стриминг можете прочитати овде.


Које су предности АдриаХост стриминг решења?

 • Понуду можете прилагодити вашим потребама – сами бирате колико слушалаца истовремено могу да слушају ваш програм, као и квалитет аудио сигнала.
 • Ако сте до сада користили стриминг, већ знате да у нашој земљи практично не постоји већи избор квалитетних стриминг решења. Ми имамо 1000 Mbps линкове на сваком серверу што гарантује квалитет стрима.
 • Ми смо правно лице, можете плаћати путем рачуна и наравно одбити пдв на нашу услугу. Плаћање такође можете вршити и уплатницом, кредитном картицом или преко SWIFT рачуна уколико плаћате из иностранства, а пружамо и техничку подршку телефоном или преко интернета.
 • Имате потпуну контролу уз наш контролни панел (број слушалаца, статистика протока, подешавање матичне странице и слично…)

Кликните за аудио демо!


  Бесплатан стреаминг за радио станице!

  Свим радио станицама дајемо бесплатан аудио стреаминг пакет 64кбпс / 10 слушалаца.

  Име и презиме *

  Контакт емаил *

  Контакт телефон

  Питање

  * Поља означена звездицом су обавезна.

   Желите "Бесплатан емаил курс интернет пословања" у 9 лекција?

  Пријавите се на нашу емаил листу (обавештења о новим сервисима, новости са блога и курс у 9 лекција). Спам је за глупане, а ми то нисмо.