Audio Hosting

KLIKNITE NA CENU I PORUČITE ODMAH!

Kvalitet
50 slušalaca
100 slušalaca
200 slušalaca
300 slušalaca
32 Kbps
64 Kbps
128 Kbps

* u cene je uključen PDV (20%)
** zakupom streaming paketa na godinu dana dobijate popust od 35%

Centova cast kontrolni panel besplatno!

Svim našim klijentima dajemo besplatno najbolji kontrolni panel za streaming. Lako kontrolišite emitovanje programa, gledajte statistiku i puštajte muziku.
Centova admin

Šta dobijate:

• Laka konfiguracija
• Jednostavno dodavanje
• Detaljna statistika
• Mesečni izveštaji
• Real-time statistika
• Automatski monitoring
• Sve opcije u 2 klika
• I još mnogo toga…

Napravite svoju radio stanicu.

PROMOTIVNO – besplatan streaming za radio stanice! Svim radio stanicama dajemo besplatan audio streaming paket 64kbps / 10 slušalaca.

Streaming server ponuda za velike potrošače

100Mbps neograničeno
Serveri sa neograničenim mesečnim protokom i uplinkom od 100Mbps
Mesečno od:

28.657 rsd

50TB protoka
Serveri velikog protoka za zahtevnije radio i TV stanice. Uplink 1Gbps
Mesečno od:

57,457 rsd

1Gbps neograničeno
Serveri sa neograničenim mesečnim protokom i uplinkom od 1Gbps
Mesečno od:

158,259 rsd

Ako ste velika radio ili TV stanica, imamo najbolju ponudu streaming servera u regionu.

Šta je audio streaming?

Audio streaming je usluga koja vam omogućava da na jednostavan način pokrenete sopstvenu radio stanicu ili da ako ste već vlasnik klasične radio stanice, obezbedite da se vaš signal čuje svuda u svetu, bez obzira na lokaciju. Sve što je potrebno je da slušalac ima pristup intenetu i vaš program će moći neometano da sluša. Za ovakvu radio stanicu nisu vam potrebni skupi uređaji, različite dozvole za rad i odobrenja. Povećaćete broj slušalaca uz minimalna ulaganja, a vaš glas će se čuti širom sveta.


Kako to funkcioniše?

Da biste pokrenuli vašu radio stanicu, dovoljno je da zakupite bilo koji od paketa u našoj ponudi, da iz download sekcije našeg sajta preuzmete i instalirate besplatan softver (Winamp i ShoutCast DSP Plug-in) i krenete sa emitovanjem. Svi posetioci vašeg sajta koji jednostavno kliknu na odgovarajući link na vašem sajtu, odmah postaju i slušaoci vašeg programa. Ne morate čak ni biti u vašoj virtuelnoj radio stanici – možete napraviti plej-liste koje će se emitovati i u vašem odsustvu. Detaljno uputstvo za audio streaming možete pročitati ovde.


Koje su prednosti AdriaHost streaming rešenja?

 • Ponudu možete prilagoditi vašim potrebama – sami birate koliko slušalaca istovremeno mogu da slušaju vaš program, kao i kvalitet audio signala.
 • Ako ste do sada koristili streaming, već znate da u našoj zemlji praktično ne postoji veći izbor kvalitetnih streaming rešenja. Mi imamo 1000 mbps linkove na svakom serveru što garantuje kvalitet stream-a.
 • Mi smo pravno lice, možete plaćati putem računa i naravno odbiti pdv na našu uslugu. Plaćanje takođe možete vršiti i uplatnicom, kreditnom karticom ili preko SWIFT računa ukoliko plaćate iz inostranstva, a pružamo i tehničku podršku telefonom ili preko interneta.
 • Imate potpunu kontrolu uz naš kontrolni panel (broj slušalaca, statistika protoka, podešavanje matične stranice i slično…)

Kliknite za audio demo!


  Besplatan streaming za radio stanice!

  Svim radio stanicama dajemo besplatan audio streaming paket 64kbps / 10 slušalaca.

  Ime i prezime *

  Kontakt email *

  Kontakt telefon

  Pitanje

  * Polja označena zvezdicom su obavezna.

   Želite "Besplatan email kurs internet poslovanja" u 9 lekcija?

  Prijavite se na našu email listu (obaveštenja o novim servisima, blog update i kurs u 9 lekcija). Spam je za glupane, a mi to nismo.