Softaculous – uključen u svaki hosting paket

Softaculous je skup od preko 350 PHP skripti koji je integrisan u cPanel. U slučaju da želite da koristite neku od ovih skripti instalacija se izvršava “jednim klikom”. Ovo može biti jako korisno u pojedinim slučajevima. Sa leve strane se nalazi kompletan spisak skripti iz Softaculousa, a sa desne naš izbor najkorisnijih skripti. Softaculous je omogućen na svim AdriaHost hosting paketima.

Koje sve skripte možete instalirati na jedan klik?

Open blog cpanel

WordPress

WordPress je alat za razvoj i objavljivanje ličnih prezentacija i blogova sa fokusom na estetiku koji podržava alate za unakrsne blogove, kao i uvoz sadržaja, sjajne tipografske mogućnosti, veći broj autora.

joomla autoinstaller

Joomla

Joomla je višestruko nagradjivani CMS koji vam omogućava da na jednostavan način napravite profesionalne web portale kao i web prodavnice, dok se sa druge strane može koristiti i kao platforma za blogovanje.

OpenCart

OpenCart je besplatna online prodavnica i menadžment sistem za upravljanje internet prodajom na sajtu. Oslanja se na PHP i koristi MySQL bazu podataka. Možete brzo da pokrenete svoju internet prodavnicu.

phpBB

PhpBB je jedan od najkorišćenijih forumskih softvera na svetu. U pitanju je besplatno rešenje za forum koje koriste milioni ljudi. Odlikuje se nadogradivom strukturom kada je vizuelni identitet u pitanju.

drupal autoinstaller

Drupal

Drupal je open source aplikacija sa kojom možete napraviti dosta web aplikacija, od platformi za razmene mišljenja, preko web prodavnica, do velikih portala. Sadrži veliki broj PHP biblioteka koje će vam olakšati pravljenje vašeg novog sajta.

prestashop installer

PrestaShop

PrestaShop je prvenstveno namenjen izradi web prodavnica, podržava multijezičnost, multivalute kao i dizajn šeme za nove prodavnice. PrestaShop je napravljen tako da zaista pretvara vaše posetioce u vaše kupce.

smf forum autoinstaller

SMF

SMF je alatka sa kojom možete pokrenuti vaš prvi forum za svega nekoliko minuta. Pisan je u PHP/SQL kombinaciji i radi veoma brzo, veoma je optimizovan, što će gosti vašeg foruma ceniti. SMF je kompletno besplatan i open source.

mybb autoinstaller

MyBB

MyBB je definitivno najlakši za snalaženje. Nije vam potrebno nikakvo predzanje za korišćenje ovog moćnog alata za online diskusije, pravljenje foruma ili samo blogovanje. Podržava niz opcija za interakciju sa korisnicima u realnom vremenu.

Piwigo

Piwigo je foto galerija za veb, izgrađena od strane aktivne zajednice korisnika i programera. Aplikacija ima ogromnu količinu funkcija, kao i stalna ažuriranja što znače da će vaši posetioci imati lepše iskustvo.

os ticket installer

osTicket

osTicket je alternativa složenim sistemima za podršku klijentima. Jednostavan, lagan, pouzdan, otvorenog koda, a najbolje od svega, BESPLATAN. Ako želite da ga izmenite, morate poznavati PHP programiranje.

own cloud instalacija

ownCloud

ownCloud je vaš lični cloud koji se pokreće na serveru, dajući vam punu kontrolu nad vašim datotekama. Ovaj moćni FTP klijent ima dosta mogućnosti, uključujući pristup, sync, i deljenje podataka.

code igniter kako da instaliram

CodeIgniter

Pravljen za PHP developere, 
CodeIgniter je moćan framework sa veoma malim zahtevima, što je idealno za deljene hostinge. Kao bootstrap, CodeIgniter je veoma lak za učenje, čak i ako ste početnik.

seo panel instalacija

SEO Panel

Kompletno SEO rešenje otvorenog koda za upravljanje optimizacijom vaših web stranica. SEO Panel je SEO alat koji sadrži najnovije SEO alate za povećanje i praćenje rezultata vašeg sajta.

oxwall instalacija

Oxwall

Tražite rešenje da napravite novi Facebook? Oxwall može biti ono što tražite, jer se koristi za širok spektar projekata počev od društvenih mreža i porodičnih sajtova.

zen photo instalacija

ZenPhoto

ZenPhoto je idealno CMS rešenje za lične sajtove ilustratora, dizajnera, fotografa, režisera, muzičara i drugih umetnika. ZenPhoto funkcioniše dobro zbog svoje jednostavnosti i upotrebljivosti.

project send instalacija

ProjectSend

ProjectSend omogućava lako i bezbedno podizanje fajlova i neograničenu veličinu fajlova na bilo kom serveru, uključujući i deljeni hosting. Veoma brza FTP aplikacija.

chevereto instalacija

Chevereto

Chevereto je aplikacija koja omogućava da podesite sajt za deljenje slika i da budete centralno mesto za razmenu slika. Veoma lako možete napraviti alternativu imguru, picsendu i sličnim servisima.

htmly instalacija

HTMLy

HTMLy je open source blogging platforma koja ne koristi bazu podataka, što je čini ekstermo brzom i lakom za upravljanje. Zbog svoje flat-file strukture jedna je od najpopularnijih skripti koje nudimo.

lychee instalacija adriahost

Lychee

Lychee je idealno mesto za skladištenje svih vaših fotografija. Bez limita za skladištenje, bez kompresije, nema gubitka u podacima. A ako želite, jednim klikom možete dati fotografije na download.

dokuwiki instalacija

DokuWiki

DokuWiki je standardizovan i besplatan Wiki softver, koji ima za svrhu stvaranje dokumentacije bilo koje vrste. Namenjen je timovima programera i malim preduzećima. Napravite dokumentaciju za vašu firmu.

Pogledajte šta još nudi Softaculous

Možete naći kompletan spisak svih skripti koje možete instalirati na jedan klik uz naš hosting paket

Forumi:

AEF
XMB
Phorum
PunBB
FluxBB
bbPress
Vanilla
FUDforum
miniBB

Društvene mreže:

Dolphin
Elgg
Jcow
Beatz
Etano
PeoplePods

Kalendari:

WebCalendar
phpicalendar
phpScheduleIt
ExtCalendar

ERP:

SugarCRM
OrangeHRM
FrontAccounting
Dolibarr
Vtiger
SimpleInvoices
Tine
EGroupware
EPESI

Podrška klijentima:

Help Center Live
HESK
ExoPHPDesk
Open Web Messenger
phpOnline
phpMyFAQ
iQDesk
Trellis Desk
Maian Support
Support Incident Tracker

Edukacija:

Moodle
Claroline
ATutor
TCExam
DoceboLMS
Omeka
eFront