5 stvari koje troše vaše vreme na poslu

od strane | Internet zarada

opening-time-image-150x150Pored vremena koje “sa namerom” gubimo na poslu – proveravanje Facebook-a, ili igranje igrica kao što to čine deca – postoji mnoštvo drugih stvari koje mogu da nas uspore u kancelariji. Produktivnost „umnog radnika“ (čitajte: onog koji nije poljoprivrednik) zavisi od komunikacije i sposobnosti da brzo locira informacije.

Kompanija za komunikacije Fonality sprovela je istraživanje kako bi saznala koji su to svakodnevni zadaci koji troše najviše vremena u danu. Lociranje i sastavljanje svih tih protraćenih sati bi moglo bi da uštedi kompanijama prilično novca.

Zadatak koji odnosi najviše vremena? Pokušavanje stupanja u kontakt sa klijentima ili kolegama. Duplirane ili neželjene informacije se takođe kotiraju visoko.

Studija takođe pokazuje da rešenja kao što su „ujedinjene komunikacije“ (UK) mogu znatno da smanje ovaj trošak vremena, ali je teško proceniti koliko tačno.

„Računanje potencijalne uštede za implementaciju UK je u najmanju ruku neegzaktna. Kompanije imaju različite potrebe, a  implementacije UK se ne sastoje od potpuno istih setova komponenti“, piše u izveštaju.

Ipak, nije potreban raketni inženjer da bi ustanovio kako je cloud computing jedan od načina da se smanji utrošeno vreme. Koji su to faktori koji troše vaše dragoceno vreme na poslu? Da li oni mogu da budu prevaziđeni korišćenjem bolje tehnologije?

 

gubljenje-vremena-na-poslu.jpg

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu