AdriaHost akcijanje

Približavanje kraja godine je obično vreme kada je potrebno stati i okrenuti se za sobom. Ne radi se o proveri da li vas neko prati već o pogledu na prethodnu godinu, na sveukupnu sliku proteklih dešavanja, ispunjenih ciljeva, ali i na one koji čekaju da budu ispunjeni do kraja.
Na sreću ili zahvaljujući našoj želji, osvrt koji pravimo zahteva posebni napor da ovaj post ne bude previše dugačak, ali da ipak obuhvati sve što želimo da kažemo.

Bolje performanse = Zadovoljni korisnici

Ova jednakost je verovatno poznata većini ljudi koja koristi web, pa smo se i mi u protekloj godini vodili istom. Na tom putu stigli smo do novih servera sa boljim performansama koji pre svega klijentima pružaju bolje okruženje u kojem smeštaju svoje servise i sajtove. Logičan sled ove novosti su i novi paketi, povećan je protok, disk space, a ono što je potpuno novo je neograničeni paket.

Mi za akcije i saradnju

Naravno posvetili smo deo svog vremena društvenoj odgovornosti i podržali sjajnu ideju sajta JaZaKraljevo koji iz dana u dan beleži sve više poseta, a u planu je i projekat BalkanSOS.net koji ima sličnu tematiku. Posebno nas raduje ostvarena saradnja sa CRI domenima i IZ.rs registrarom, ne propustite popust koji dobijate naručivanjem hostinga preko ovih sajtova. Ispratili smo i treći rođendan ITkutka, pa smo u saradnji sa ovim fantastičnim blogom delili pakete u nagradnoj igri. Pošto je obrazovanje budućnost pružili smo podršku članovima udruženja FONIS i osnovnoj školi Sremski front.

Bili, videli, ispratili

Jedna od prošlogodišnjih odluka za novu godinu je bila i da više učestvujemo u društvenom životu IT zajednice u Srbiji. Nakon BlogOpen-a, posetili smo BizBuzz i MobileMonday, upoznali sjajne ljude, čuli interesantne ideje i naravno sklopili po neki poslić. Radujemo se OpenCoffee dešavanju koji predstoji za par dana u Kolačiću.

Srećna nova!

Tradicionalno pred novogodišnje i božićne praznike AdriaHost priprema akciju za sve svoje klijente, ali i one koji bi to želeli da budu.

Od 15. decembra pa sve do 15. januara uplatite hosting paket kod nas i dobićete prvi sledeći koji je jači od njega tj. platite Basic dobijate Basic+ itd. Cene paketa možete pogledati ovde. Za naše postojeće klijente spremili smo upgrade paketa o čemu će biti obavešteni email-om. I to nije sve, kao pravi Deda Mrazići snizili smo cene svih RS domena za 20%.

Tweet me

Pored već dobrog poznatog naloga na Twitter-u gde možete dobiti najnovije i najtačnije informacije od nas, imamo i sveže kreiran nalog na Linkedin-u. Pratite nas i u novoj godini, a mi vam svakako želimo da vam bude uspešna i nadamo se daljoj saradnji sa vama.
 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: , , , ,