Besplatan streaming za radio stanice

Dolaze nam novogodišnji praznici pa smo rešili da napravimo jednu promotivnu akciju za radio stanice koje žele da imaju svoj internet radio.

Svim radio stanicama dajemo besplatan audio streaming za 10 slušalaca u kvalitetu 64 kbps.

Ideja je da probate kvalitet naše usluge, do 10 slušalaca ide na naš račun, a ako vam treba više lako se može proširiti.

 

Sada možete postati globalna Radio stanica. Audio streaming je tehnologija distribucije audio sadržaja putem interneta. Program koji emitujete radijskom mrežom možete distribuirati preko interneta i na taj nacin proširiti svoju publiku širom sveta.

Koliko se može proširiti? Nema ograničenja, cene su veoma povoljne (pogledaj ovde), plaćanje je preko računa, a vaš signal je dostupan globalno – svakome ko ima internet. Mi pružamo streaming servis najvećim beogradskim radio stanicama i po nekoliko hiljada ljudi prati internet radio u svakom trenutku. Vi brinite o svom poslovanju, a mi ćemo o tehnici i kapacitetu linka.

 

P.S. Da smanjim količinu pitanja – često se po internetu mogu naći ponude tipa “audio streaming – neograničen broj slušalaca mesečno”. Da ne bismo trošili vreme na objašnjavanja radi se o najobičnijoj prevari. Kada od provajdera koji ima ovakvu uslugu uzmete streaming servis, ne možete da proverite koliko slušalaca ima trenutno – tj. nema statistiku u realnom vremenu. “Neograničen broj slušalaca” je samo reklamni trik i siguran znak slabog kvaliteta usluge.

Evo primera – recimo da imate u svakom trenutku 100 slušalaca po 64 kbps. To znači da oni troše oko 6mb u sekundi protoka, a to je oko 385 mb u minuti, što opet dovodi do oko 550 GB dnevno, a to opet do 16.5 TB protoka mesečno. E, 16 TB ima svoju cenu, to svakako nije besplatno.

Svaki naš klijent ima svoj kontrolni panel sa statistikom u realnom vremenu. Uostalom, da ne davim više – probajte.
Povezivanje je vrlo jednostavno (pogledaj ovde) i ne treba vam više od sat vremena da krenete sa svojim internet radiom.
 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: , , ,