Hosting i domeni

od strane | Internet zarada

Globalizacija, razvoj interneta i telekomunikacija su uticali na privredu svuda u svetu. Prisustvo na internetu danas je postalo jedan od presudnih faktora uspeha na tržištu, bez obzira na veličinu kompanije ili delatnost kojom se bavi. Odlaskom na vaš sajt klijenti će se uveriti da su u prilici da posluju sa profesionalcima iz svoje oblasti. Poslovanje preko interneta nije izuzetno komplikovano, postoji nekoliko stvari koje treba da uradite:

Web sajt je ogledalo identiteta vaše firme

Online prodaja može biti sredstvo za povećanje profita vaše firme.domeni

Budite vlasnik domena Ne dozvolite da neko drugi registruje internet domen sa nazivom vaše firme ili proizvoda jer registracija domena izuzetno pristupačna i jednostavna.

Kada vaša firma postavi sajt na domenu tipa www.vasafirma.com pre svega uliva poverenje klijentima, a vama obezbeđuje novo prodajno mesto.

Napravite posao investicijom u web sajt, više niste ograničeni na svoje mesto, grad ili zemlju — vaša firma lako i brzo postaje dostupna svima na svetu.

Web sajt je ogledalo firme i može mu pristupiti svako ko ima internet, bez obzira na udaljenost, radno vreme ili broj posetilaca.

Otvorite svoj e-mail Fax se danas u komunikaciji koristi sve ređe, a e-mail svuda postaje standard, prvenstveno zato što pored teksta omogućava prenos slike, zvuka i videa.

Međutim,nije svaka e-mail adresa podjednako dobar izbor, naročito ne za firmu. Opšta je stvar da Yahoo , Hotmail ili GMail adresu može dobiti bilo ko i to anonimno, pa zato ljudi ove adrese često posmatraju sa nepoverenjem.Kada imate svoj domen i sajt, vaši zaposleni komuniciraju pod okriljem vaše kompanije, npr. zaposleni @vasafirma.com , a time pravite neophodan korak ka stvaranju poverenja klijenata prema vašoj kući .

Katalog proizvoda

Sledeći korak je predstavljanje vaših proizvoda ili usluga na web sajtu. Lep dizajn, istaknuta cena, obavezno korišćenje slika, videa i zvuka su glavni faktori koje vaši kupci posmatraju.

Ako sajt posmatrate samo kao jednu vrstu brošure onda sigurno ne poznajete sve mogućnosti koje on nudi. Aktivnom promocijom vaših proizvoda na svom i drugim sajtovima, kao i redovnim obaveštavanjem klijenata možete lako stvoriti nove kontakte i poslovne partnere ili učvrstiti kontakte sa već postojećim kupcima i partnerima.

Nalaženje klijenata

Postoji mnoštvo načina da naplatite svoje usluge preko web sajta od slanja pouzećem, uplatnicom do plaćanja mobilnim telefonom, putem govornog automata i kreditnih kartica.

Internet prodaja

Sve ovo postižete uz minimalna ulaganja, s tim što je jako bitno da sajt uvek bude vidljiv za posetioce sa bilo koje tačke zemljine kugle, da e-mail uvek funkcioniše pouzdano i da imate podršku kada je potrebna.

Kvalitetan hosting

Zato je najvažnije da odaberete dobru hosting kompaniju koja garantuje sigurnost vašeg poslovanja.
 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu