Lepa reč od Nikole Jovanovića i par reči o KnowledgeMarketu

od strane | Iskustva Adriahost

@KonkiBasketball ja sam veoma happy @AdriaHost -om, naročito podrškom

Ko je PeckoPivo?
Otkako je, pre 15 godina, započeo profesionalnu karijeru, Nikola je radio u sva 3 sektora, uglavnom u oblastima organizacionog i razvoja ljudi, društveno-odgovornog poslovanja, te IT-a, interneta i društvenih medija. Danas je preduzetnik koji pokušava da, iz Srbije, unapredi globalno tržište razvoja ljudi i organizacija kroz svoj startap Knowledge Market.

Pored razvoja startapa, Nikola je i akreditovani konsultant Human Synergisticsa, čije alate koristi za lični, timski i organizacioni razvoj, a akreditovan je i za Geert Hofstede metodologiju promene organizacione kulture.

Svoja razmišljanja Nikola deli na svom blogu http://peckopivo.com, ali i na velikom broju konferencija i događaja, kao što su TEDx, Digitalizuj.Me, AIESEC New Leaders Conference itd.

Više o Nikoli na http://about.me/nikolajovanovic

Šta je Knowledge Market?
Knowledge Market je B2B online platforma koja ima za cilj povezivanje kompanija sa jedne strane i trening kuća, konsultantskih kuća, individualnih trenera, koučeva i konsultanata, kao i vlasnika prostora za organizaciju događaja sa druge strane.

Platforma je nastala sa idejom da svaka konsultantska kuća, pojedinac ili vlasnik prostora, može svoje usluge ponuditi, u početku lokalno, a onda i globalno, i biti direktno angažovani od strane kompanija kojima su ove usluge potrebne, kao i dobiti preporuku za svoje usluge. I sve to na jednom mestu.

Primarno tržište je Ex-YU, što znači da će korisnici moći da ponude ili pronađu relevantnu uslugu (obuku, konferenciju, koučing itd) na prostoru celog regiona.

Zbog čega je Knowledge Market sjajan?
Pored specijalizovanog sistema pretrage koji uzima u obzir i relevantnost ponude za određene industrije na osnovu prethodnog iskustva, sertifikata i licenci ponuđača, postoji i sistem provere referenci, kao i sertifikata i licenci ponuđača usluga. Tu su i kreiranje otvorenih i zatvorenih poziva za ponudama, evaluacije, upitnici, blogovi itd.

Probni period i specijalna ponuda
Za čitaoce AdriaHost bloga koji se registruju do kraja godine KnowledgeMarket nudi probni period od 60 dana (bez obaveza), kao i specijalne popuste.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Oznake (tagovi):

0 коментара

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu