Najbolji hosting u Srbiji!

od strane | Adriahost razglednica

Tvrdim najbolji smo! Zašto najbolji? Evo:

Imamo odlične pakete i cene

Ovo je ustvari najmanje važna stvar u hostingu, ali za 99% ljudi to je presudno pri odlučivanju. Naši paketi su trenutno jedni od najvećih na tržištu i imaju sve što vam je potrebno cPanel i Softaculous. Cpanel je najmoderniji panel za upravljanje hostingom i odatle možete kontrolisati mail, domene, statistiku, praviti backup-e, manipulisati fajlovima, bazama…. Softaculous je skup od preko 350 web aplikacija pomoću kojih možete napraviti instant sajt. Najpoznatije su: WordPress (blog), Joomla (cms), phpBB (forum), OScommerce (web shop) i još par desetina drugih.
Na kraju tu je i klijent sekcija gde na jednom mestu imate lep pregled svih računa i usluga, široku FAQ sekciju (“najčešće postavljana pitanja”), tikete podrške i obaveštenja.

Mi smo firma

Kada pogledate ko nudi usluge hostinga u Srbiji trenutno, ubrzo uvidite da 50% ponuda dolazi od fizičkih lica, često na sajtu ne možete naći nikakav podatak (ime, telefon, adresu) već je kontakt moguć samo putem email-a. Plaćanje je moguće samo uplatnicom ili kreditnom karticom. Ako imate firmu, to znači da ćete vi kao vlasnik firme hosting usluge platiti iz svog džepa jer za njih ne možete dobiti račun.
Mi smo firma (Adriahost doo), nalazimo se u Beogradu i naši podaci su javni. Adriahost i Adriatek su naši brand-ovi. Mi smo u pdv sistemu, što znači da možete odbiti taj deo poreza od svog računa, kao i da vaši troškovi vezani za hosting, domene, izradu sajta i marketing na web-u idu u troškove vašeg poslovanja. Primamo uplate putem računa, kreditnom karticom i bank transferom.

Poslovni korisnici

Bavimo se hostingom već 7 godina – imamo iskustva sa svim mogućim problemima na web-u. Nije nam cilj da budemo naj-jeftiniji, kod nas nema “neograničeno”.Koncept je jasan – mi pružamo kvalitet i odgovaramo za svoje postupke.
Malopre sam pomenuo da 50% hosting ponude dolazi od fizičkih lica, još 45% dolazi od velikih internet provajdera koji se zaista bave adsl-om, 042 brojevima i kojima je hosting samo dodatna usluga. Ponuda je raznolika, od jeftinih do “neograničenih” paketa.
Mi svoje poslovanje fokusiramo na pružanje hostinga poslovnim korisnicima. Mogu da analiziram ovu izjavu sa više strana, ali ne bih trošio vaše vreme. Najvažnije od svega je proaktivni pristup zaštiti podataka i nema nema game, irc i chat korisnika. Postoje posebni serveri za agencije i male firme, posebno se hostuju ozbiljnija preduzeća, a posebni serveri su za “kritične sisteme” (naprimer elektrodistribucija…).

Mi smo “Planetovi” partneri

Za ovih 7 godina bavljenja web-om, imao sam priliku da posetim većinu datacentara u Srbiji. Neću pominjati imena, ali bilo je tu velikih provajdera i telekomunkacionih preduzeća. Apsolutno nigde nisam video ni približno ozbiljan datacentar kao Planetov. Pre nekoliko godina potpisali smo partnerski ugovor sa Planet-om.
Planet je najveći datacentar na svetu u privatnoj svojini. Ustvari radi se o nekoliko datacentara po celom svetu, mada se glavni nalaze u Houstonu i Dallas-u u Americi. Ukratko u datacentru postoji fizičko obezebeđenje, zgrada može da izdrži uragan V kategorije i zemljotrese, postoje generatori za slučaj da nestane struja, postoji nekoliko nezavisnih internet konekcija sa najvećim mrežnim sistemima u USA, vrhunski sistemi hlađenja, 500 zaposlenih, 55.000 servera, 7 datacentara u USA koji su certifikovani najvišim standardom SAS 70 type II, datacentri u Londonu i Frankfurtu….
Koristimo rackmountable Dell servere najnovije generacije, koji imaju 1000 mbps uplink i 1000 mbps link između samih servera.

Vrhunska podrška

Deo za klijente

Hosting podrška je teška, potrebno je puno znanja i strpljenja. Sobzirom da su 90% naših korisnika firme, maksimalno se trudimo da rešimo sve probleme, pomognemo i edukujemo klijente. Naše radno vreme je od 10-18h i velika većina tiketa bude rešena u toku dana.
Vršimo nedeljni backup svih podataka svih naših korisnika. Naš uptime je 99.99%. Potražite na internetu i videćete grozne priče o virusima, hakerima i internet provajderima koji nemaju backup i situacijama da sajt nekome ne radi po nekoliko dana. Nekoliko dana za poslovnog korisnika znači gubljenje novca.
Ukoliko prelazite kod nas mi ćemo uraditi besplatnu migraciju vašeg sajta kod nas.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu