Trud se isplati

Svakodnevno rešavamo upite naših klijenata i to nam oduzima najveći deo vremena. Ima posla, radi se punom parom, dosta ozbiljnih pitanja. Juče je umesto upita stigao jedan email koja mi je izvukao osmeh i koji bih da podelim sa vama. Evo ga:

„Pozdrav,

ja sam Milos Vucinic, zavrasavam studije na FTN-u Softverski smer (e2) na elektronskom poslovanju, inace radim vec duze vremena kao free lancer, sada vec stalno zaposlen za jednu kanadsku firmu.hard_work_sign1

Pisem Vam ovaj mail jer moram da Vas pohvalim. Kliknuo sam na Vas baner na nekom sajtu (iskreno nemam pojma na kojem) jer sam video zanimljiv reklamu – bila je to google ad reklama, u formi slike prikazana. Dok su nase firme uglavnom tipa preprodaje hosting usluga po skupim cenama i sa losom podrskom vi nudite ozbiljnu paletu proizvoda i jaku podrsku. Da ste dobra firma se vidi i iz Vaseg spiska klijenata. Imate neke stvari (tipa migracija web sajta i slicno) koje su zaista napredne i neophodne i mnoge velike i ozbiljne firme to nemaju, a uz sve to nudite dobru podrsku a i cene su vam apsolutno pristupacne.

Generalno nemam vise potreba za hostinzima, ali ako budem imao bicete moj izbor. Ovaj mail je prosto moje odusevljenje na to da neko u Srbiji radi kao profesionalac a ne kao gilipter koji na mucke hoce da preko noci dodje do miliona i kamiona. Stvarno svaka cast. Ne vidim samo razlog zasto nemate (barem ja ne vidim) ceo web sajt na engleskom jeziku. Po mom misljenju, ukoliko imate fizickih kapaciteta apsolutno mozete da parirate vecim firmama iz inostranstva, a cisto da znate (verujem da vec znate i da je ovo suvisno sto govorim ali eto ko zna mozda niste culi) na izvoz usluge se ne placaju PDV i Carina, tako da cak mozete da imate i nize cene i budete konkurentniji na stranim trzistima.

Stvarno sve pohvale 🙂
Srecan rad i puno uspeha Vam zelim 🙂 “

E, zbog ovoga vredi sav trud. Idemo dalje 🙂

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: ,