Аутосервис Меда – кад умеш и кад волиш

by | Искуства Адриахост

Кад неко воли…

Одавно желим да се захвалим Нуци и Екију на свему. Њих двојица, отац и син, чине Аутосервис Меда, сервис са 40 година традиције који се налази у Мозеровој у Земуну.

Ја сам одувек возио Опеле. Прво сам возио Кадета, па Астру а сада Мериву. Накратко сам возио и Калибру и Адама. Ко је возио Опеле, зна колика то мука може да буде. И била је. Многи су чули за моје авантуре са пумпом за гориво по Француској и распадањем главе мотора у Аустрији. Међутим, свој возни век делим на пре Меде и после Меде. Све то је било пре Меде. Неке 2013. питам на Twitter-у за препоруку где да урадим мали сервис, 10 људи mention-ује Аутосервис Меда. Најавим се, дођем, упознам се. Стекнем пријатеље. Рецимо, првом приликом кад сам отишао попио сам кафу са Нуцом и чуо приче једног земунског аласа. То је за мене био доживљај. Други пут ме одведе у кафану и упозна ме са пар његових пријатеља, такође земунских аласа. Још већи доживљај.

аутосервис меда

Фото: Економске Вести

Волим да одем код њега. Волим да га сретнем на wwvršac. Волим да га сретнем код нутриционисте. Волим да га сретнем на Копаонику. Guess what I’m trying to say, волим човека. А његова љубав је немерљива, константно дели корисне савете на блогу и твитеру, брине за своје муштерије и њихову безбедност. То схватите чим га упознате и част ми је познавати Нуцу и Екија и некако ми буде лакше кад видим да такви људи постоје. Трудио сам се задњих година да упознам што више људи са Медом, тако сад тамо иду мој ћале, кумови, другарице. Сви ми дају исти feedback – Меда је феноменалан!

Кад неко уме…

Увек доступан, увек на услузи. Кад кажу да је неко – скапирао Интернет, мисле на овакве примере. На Twitter-у синоним за одличну услугу и још бољу комуникацију, са лепим речима за све:

Мој хостинг @AdriaHost https://t.co/TkD7eAaAX3

Недавно је лансирао онлајн продају на свом сајту и направио лепу Андроид апликацију за лакше сналажење и заказивање путем мобилне апликације.

Пратите Нуцин блог.

Погледајте Медин сајт.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Oznake (tagovi):

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи