Adriahost i priče o uspehu malih i srednjih preduzeća

Google nas je 2013. svrstao u uspešne priče malih i srednjih preduzeća koja se bave uslugama na vebu. Kao što možda već znate u pitanju su usluge kao što je registacija domena, poslovni hosting i online marketing. Evo šta je Google tada zapisao o nama:

Osnovana 2004. godine, kompanija AdriaHost pruža usluge veb hostinga, registracije domena, izdavanja servera (cloud i VPS), kao i usluge marketinga (SMS, mejl i AdWords).

Gotovo 98% budžeta za marketing rezervisano je za oglašavanje na mreži, a iskustvo s Google AdWords-om, koji intenzivno koriste od 2007, premašilo je sva njihova očekivanja i povećalo prodaju za 300%. Svi ostali vidovi reklama, koji uključuju biltene i SMS marketing, su ostali u drugom planu u odnosu na AdWords. Iako je jednostavan za upotrebu, veoma je važno da svako ko koristi ovaj vid marketinga vremenom optimizuje kampanju kako bi maksimizovao njegov potencijal.

Miloš Stanić, direktor kompanije, jasan je povodom toga: „AdriaHost konstantno optimizuje svoje AdWords kampanje, praktično svakog meseca. U brojkama – posle nekoliko optimizacija imali smo pet puta više klikova za isti budžet. Redovno hrabrimo naše klijente i poslovne partnere da počnu da koriste AdWords, jer je taj vid marketinga trenutno bez premca na tržištu. Budući da sam prezadovoljan, na AdWords u budućnosti računam kao na nešto što je nezaobilazno u poslovanju naše firme.”

„Iskustvo me je naučilo da je u našem poslu AdWords tri puta efikasniji od svakog zaposlenog čoveka u prodaji.“

Miloš Stanić – direktor

Kurs poslovanja koji smo postavili na početku i dalje je aktuelan dok su naše usluge sad unapređene i još efikasnije. U prilog tome govore sve ove protekle godine i uspeh firmi i pojedinaca koji sarađuju i napreduju zajedno sa nama.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: , , ,

No comments yet.

Submit Comment