Adriahost proleće

od strane | Obaveštenje

Ne znam da li ste primetili – stiglo je proleće! I šta tu ima novo? Evo:

Paypalpaypal-150x150

Uveli smo Pay pal kao mogućnost plaćanja. Pay pal je verovatno najpoznatiji sistem plaćanja u Svetu koji uživa veliko poverenje od strane korisnika u 180 zemalja. Pored plaćanja kreditnim karticama u mnogim zemljama je moguće platiti putem bank transfera, ACH transfer, gyropay, ebay accounta i slično. Na žalost, Pay pal nije moguće koristiti iz Srbije za sada.

Sms notifikacije

sms-150x150

Svi korisnici Adriahosta će ubuduće dobijati besplatna sms obaveštenja. Dovoljno je da upišete broj svog mobilnog telefona na svom korisničkom nalogu. Sms će vaš obavestiti 20 dana pre isticanja domena, dobićete obaveštenje o odgovoru naše podrške na vaš tiket, zatim obaveštenje o isticanju hostinga, promeni passworda na nalogu i slično.

 

Softaculous na svim hosting paketima

fantastico-150x150Podižemo kvalitet – cena ostaje ista. Softaculous je sada omogućen na svim hosting paketima. Softaculous sadrži više desetina najpopularnijih web aplikacija koje možete instalirati na jedan klik. U ponudi su forumi, CMS sistemi, web shop-ovi i slično…

 

Adriahost .RS

rs-domen-150x150

Aktivirali smo adriahost.rs domen. Adriahost.com domen će uskoro biti usmeren na englesku verziju sajta, pa ažurirajte svoje adresare.

Novi izgled bizKatalizatora

bizKat-150x150Biznis katalizator je jeftino i brzo rešenje za mali biznis. Za male pare dobijate sve u jednom: domen, neograničen hosting, wordpress instalaciju, premium temu, 10-ak najboljih pluginova i ubacivanje osnovnog sadržaja (text, slike, video). Tvrdimo da je ovo najbolja ponuda koju možete dobiti na ovim prostorima za tu cenu. Trenutno je malo gužva oko ovoga, ali postižemo. Ukoliko ste zainteresovani imajte na umu da je najvažnije da pripremite sav potreban materijal – tekst o vama, vašim proizvodima/uslugama, cenovnik, slike i slično… Kada je materijal spreman, sajt će biti brzo gotov.

 

Jak affiliate program

make-money-with-our-affiliate-program-150x150Da li znate da možete da zaradite sa nama? Imate blog, websajt, dizajn agenciju, bavite se programiranjem? Pomozite nam da dođemo do novih klijenata – upoznajte nas sa vašom publikom i podelićemo zaradu:

  • 89€ od svakog bizKatalizatora kojeg nam uputite
  • 50% od svakog hosting paketa kod prve kupovine

Možete biti i fizičko i pravno lice, otvorite svoj affiliate nalog, preuzmite banere i linkove. Nije važno da li je klijent došao putem klika ili putem preporuke. Neka se vaš klijent javi i pozove na vas, ili nam vi recite koga ste uputili i mi ćemo vam isplatiti novac.

 

Offsite backup

Offsite-Backup-Image-150x150Da li znate da većina hosting kompanija nema backup i da je to najčešći razlog propadanja mnogih sajtova? Mi vršimo automatski nedeljni backup svih vaših sajtova na drugom serveru u datacentru, čuvamo dve poslednje kopije. Ipak, pomislili smo šta ćemo da radimo u slučaju da uragan/cunami/atomski-s-leva/al-kaida/ ili nešto slično udari u naš datacentar u Texasu? E, zbog toga od januara meseca imamo još jedan backup na drugom kraju planete u Nemačkoj. Znamo da su šanse da se nešto loše desi jako male, ali sada ste svakako još sigurniji.

Herojska podrška

Šta da kažem – trudimo se. Daćemo sve od sebe da vam pomognemo ako postane komplikovano. Kapiramo da je naš najvažniji zadatak da pomognemo korisnicima hostinga, a posebnu pažnju poklanjamo svakome ko živi od web-a (developerima, blogerima, vlasnicima posećenih sajtova, vlasnicima web shop-ova i poslovnim korisnicima). Podršku pružamo isključivo putem tiket-a, ali su otvoreni i drugi kanali komunikacije. Informacije o novitetima, promo kodove sa popustom, predloge saradnje ali i poneku šalu možete pratiti preko našeg twitter naloga ili facebook grupe. Podrška je najskuplji i najvažniji deo hosting usluge, po tome možete oceniti kvalitet.

Jeftiniji serveri

Svima je poznato da su naši serveri u Houstonu (Texas, USA). To smatramo našom glavnom prednošću jer su datacentri u zemlji i okolnim zemljama jednostavno previše nepouzdani i nekoliko klasa nižeg kvaliteta. Ipak, zbog velikog broja upita i previsoke cene servera u USA za domaću publiku ostvarili smo strateško partnerstvo sa najboljim datacentrom u Evropi (Holandija), tako da sada imamo u ponudi jeftine servere brzog ping-a. Evo par primera:
serveri
Ukoliko vam je potreban administrator servera, dodajte na ovu cenu 50€ mesečno. U ponudi su desetine servera, kontaktirajte nas i objasnite vaše potrebe, a mi ćemo vam pronaći najpovoljnije rešenje.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Oznake (tagovi): paypal,sms,Softaculous

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu