Besplatno povećanje VPS paketa

Evo još jedne lepe vesti iz naše kuhinje. Kako se uvek trudimo da nagradimo naše verne klijente i da poboljšamo kvalitet naših usluga, rešili smo da povećamo sve naše VPS pakete, kako za nove narudžbine, tako i za postojeće klijente. Povećanje je totalno besplatno – cena ostaje ista.

U narednih 60 dana će svi postojeći VPS serveri biti obogaćeni novim resursima. Ceo sistem će se izvršiti automatski i nisu potrebne dodatne akcije sa strane klijenta.

Vaši VPS serveri će dobiti sledeće specifikacije:
RTEmagicC_7f83b94de3.gif

VPS M paketi

2 jezgra, 2048 MB RAM, 60GB harddisk
RAM memorija: sa 1024MB na 2048MB
Procesor: sa 1 jezgra na 2 jezgra

VPS L paketi

4 jezgra, 4096MB RAM, 80GB harddisk
RAM memorije: sa 2048MB na 4096MB
Procesor: sa 2 jezgra na 4 jezgra

Nove specifikacije naših VPS servera smo već uvrstili u našu standardnu ponudu koju možete pronaći na stranici VPS serveri. Kontaktirajte nas da popričamo o najboljem rešenju za vaše potrebe.

AdriaHost VPS hosting je nаjekonomičniji nаčin dа svom poslovanju ponudite stabilnost i potreban komfor. Nudimo vam virtuelne servere sа širokim spektrom operаtivnih sistemа: CentOS, FreeBSD, Debian, Ubuntu i Windows. Ne brinite za skalabilnost, uvek ćete imati dovoljno resursa zа rad vaše web аplikаcije. Svаki VPS ima rezervisаn CPU, memoriju i prostor nа disku.

Setup VPS servera je besplatan. AdriaHost će za vas instalirati željeni operativni sistem, postaviti panel koji odaberete, podesiti DNS, backup, besplatno izvršiti migraciju vašeg sajta i ispratiti puštanje u rad vašeg sajta ili aplikacije.

data

Platforma

Naši VPS serveri vam daju virtuelizovane resurse dok se mi brinemo o hardveru, mreži i funkcionisanju same platforme. Na našoj VPS platformi, možemo pratiti i prilagoditi resurse svim potrebama klijenta, kao što su RAM i CPU. Svakom serveru je posvećena OS instanca obezbeđujući bezbedno i izolovano virtuelno okruženje. AdriaHost je dizajnirao posebne platforme za svoje proizvode, sa sledećim karakteristikama:

– Svaki VPS server predstavlja kompletan virtuelni sistem sa sopstvenim dodeljenim procesorom, memorijom, mrežom, diskom i operativnim sistemom
– Servere pokreće pouzdana infrastruktura i povezana je sa svim svetskim provajderima
– Arhitektura ne zavisi od hardvera
– OS izolacija između klijenata je obezbeđena kroz namenske OS instance
– Svaki VPS server ima sredstva i resurse koji su zagarantovani
– Multi-platforma podrške za Windows i Linux instance
– Maksimalno fleksibilna platforma
– Redundantno skladištenje svih podataka

AdriaHost virtuelni server je pouzdano rešenje koje vam nudi pristupačan kvalitet i performanse po veoma povoljnoj ceni.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: , , ,

No comments yet.

Submit Comment