Bili smo na Webiz 2014

U periodu od 20. do 22. marta 2014 godine održava je konferencija o poslovnoj primeni interneta Webiz 2.0 u Zrenjaninskom Hotelu Vojvodina. Obzirom na dugogodišnju saradnju sa organizatorima, podržali smo konferenciju i napravili kratku radionicu o poslovanju u Srbiji.

webizPrivrednicima i preduzetnicima ponudjen je komercijalni deo konferecije i profesionalne edukacije o prisutnosti na Internetu kroz poslovne treninge.

Kroz deljenje iskustva i informacija, Webiz je proširio ideju o Internetu kao globalnom tržištu i mestu pogodnom za razvijanje novih poslovnih ideja i poboljšanje postojećih privrednih kapaciteta. Webiz je ove godine ugostio i predstavnike dve najveće svetske internet kompanije – Microsoft i Google, što ovu konferenciju svakako čini specifičnom u odnosu na sve veći broj internet konferencija u Srbiji proteklih meseci.

Mladjim učesnicima je tokom tri dana besplatne konferencije prenesena velika količina kvalitetnih informacija, znanja i iskustva uz neophodnu dozu motivacije od strane onih koji su već postigli velike uspehe i zavidne rezultate.

Nekoliko slika sa ovogodišnjeg Webiza:

 

Hvala Vladi i ekipi na odličnom gostoprimstvu i vidimo se sledeće godine!

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: , ,

No comments yet.

Submit Comment