Najbolja hosting podrška – pohvala od Zorice Katić

od strane | Iskustva Adriahost

Zorica Katić se probudila jednog dana i rekla “E Zorice, sad je dosta”. Rešila je da se istrgne od svega što sputava današnjeg modernog čoveka i započne život koji će doneti više sreće, razumevanja i ljubavi u njenu porodicu.

Želim da ustanem odmorna i čila, sa čistim osećanjem radosti i zahvalnosti, jasnim planom i ciljevima za taj dan i ostatak vremena, vođena ljubavlju i veličanstvenim osećanjem davanja. Želim da i svi moji ukućani žive ispunjen život, da moja deca ponesu iz kuće slike mira i harmonije, znanje, osećanje i doživljaje voljenja, stvaranja, davanja. Krajičkom svesti znala sam da je to moguće, ali kako?

zoricakatic.com/o-meni/

Zorica je lifecoach i radi to sa verovanjem da svi imaju sve resurse za uspeh, a da je fokus na potrebne aktivnosti ono što će dovesti do željenog rezultata. Pročitajte više o svemu ovde: ZoricaKatic.com.

Zašto je naša hosting podrška dobila ovu pohvalu?

Tehnička podrška kod nas funkcioniše tako da ćemo uraditi sve što možemo da bismo rešili problem. Nismo strogo orijentisani na hosting, pa ako imamo rešenje rado izlazimo iz tog okvira pod uslovom da će to pomoći klijentu da sigurno reši problem.

Zorici smo u poslednje vreme pomagali da reši problem sa plaginom za WordPress, za šta bi inače morala da angažuje programera ili da troši vreme i sama se edukuje oko toga. Razmenili smo par mejlova, videli da možemo da pomognemo i uradili smo to. Klijent je bio zadovoljan, uštedeo je novac i što je najvažnije sajt ponovo radi ispravno i bez problema.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu