Nova pohvala od Petra Vojinovića

od strane | Iskustva Adriahost

Najveća poseta zbog najvećeg aviona. http://t.co/Mz6CFFhsKE

Ko je Petar Vojinović?

Vazduhoplovni novinar. Osnivač i urednik najčitanijeg regionalnog portala sa temom vazduhoplovstva – TangoSix.rs. Sa nama saradjuje već nekoliko godina. Petar je jedan od onih Challenge Accepted! klijenata jer svojim pravovremenim i kvalitetnim izveštavanjem zna da napravi popriličan broj poseta na deljenom hostingu, što nama daje izazov i motivaciju i mi ga zbog toga volimo.

Petar o Tangosix-u

Tango Six portal je počeo kao blog, osnovan je pre više od šest godina. U trenutku nastajanja, tada te male i lične egzibicije, platio sam neki američki hosting posle vrlo površnog googlovanja. Kada je došlo vreme da se priča uozbilji, i da se pređe na srpski (.rs) domen AdriaHost je tada bio najbolje rešenje, što je i sada, kada smo narasli.

Tango Six portal je imao tri iteracije koje su nazvane po hronološkom redu američkog svemirskog programa: prvi je bio Mercury (blog), nakon njega je došao Gemini (portal, u prvoj verziji), trenutno je aktuelan Apollo a u sledećih nekoliko meseci prelazimo do sada najnapredniju verziju – na Orbiter (Space Shuttle).

tangosixAdriaHost smo nekoliko puta “namučili”, poslednji put je to bio slučaj sa najvećom zabeleženom posetom u istoriji portala od preko 28.000 pregledanih strana u jednom danu i preko 900 posetilaca u jednom trenutku. To je naš princip proizvodnje sadržaja – da je originalan, da ga prvi objavljujemo i da smo na licu mesta, u ovom slučaju u njivama pored beogradskog aerodroma.

Tehnička podrška AdriaHosta je uvek zaista bila izvanredna, pravovremena i lična, što je maloj priči kao što je naša izuzetno bitno. Deo smo iste zajednice i delimo spremnost da pomognemo “saborcima”, što je osnovni gradivni blok srpske Internet scene. Zbog toga Adria Host, ako pitate Tango Six.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Oznake (tagovi): novinarstvo,srbija,tangosix

0 коментара

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu