Nove cene za cPanel licence i partnerstvo sa cPanelom

od strane | cPanel za početnike, Obaveštenje, Serveri i VPS

cPanel ima nove cene za licence, Adriahost je postao cPanel partner i evo šta se tu sve desilo a da menja način na koji kupujete cPanel licence u Srbiji i poslujete online.

cpanel cene

Kako sada cPanel računa svoje cene?

cPanel je do sada računao svoju cenu za licencu bez obzira koliko cPanel naloga otvarate na vašem serveru. Na primer, kupili ste jednu cPanel licencu i otvorili ste 50 cPanel naloga za 50 sajtova i to nije menjalo cenu i dalje ste plaćali samo jednu licencu.

Međutim, cPanel je sada drugačije obračunao pa se plaćanje odvija na osnovu toga koliko cPanel naloga želite da imate. Na primer, onda kada vi zarađujete otvaranjem novih naloga za nove klijente, zarađivaće i cPanel. Prosto sada možete da birate da li želite da kupite licencu za 1 nalog, do 5 naloga ili licencu do 100 naloga uz doplatu za svaki sledeći nalog preko 100. Znaničnu objavu o novim cenama cPanela možete videti ovde Update to Account-Based Pricing.

Adriahost je postao zvanični cPanel partner i može da vam pomogne

Kako bismo ispratili organizaciju cPanela, pripremili smo sve što je potrebno kako ove promene ne bi uticale na naše klijente i generalno na klijente koji žele da u Srbiji kupe cPanel licencu. Postali smo cPanel partner. Da sve to bude još bolje, sada možemo da ponudimo niže cene cPanel licenci za nove korisnike. Dodatno, možete da platite iz Srbije preko računa firme, karticom ili PayPalom i tako lako nastavite sa svojim poslom.

Pripremili smo tri paketa i to Solo paket ako želite samo 1 cPanel nalog, zatim Admin paket za do 5 cPanel naloga i najveći Premier paket za do 100 naloga. Kod Admin i Premier paketa doplaćujete 20 dinara po svakom dodatnom nalogu preko navedenog broja naloga. Pogledajte ovde novi cenovnik cPanel licenci.

Besplatna cPanel instalacija i podrška na srpskom jeziku

Sam proces dobijanja zvaničnog partnerstva sa cPanelom zahtevao je sertifikaciju naših zaposlenih kako bismo ispunili sve uslove koje propisuje cPanel. Zbog toga, uz licencu koju kupite kod nas sada dobijate i profesionalnu cPanel podršku za instalaciju koju svakako mi obavljamo za vas ali i za moguće probleme koje možete imati na serveru koji zakupite uz cPanel licencu.

Nije problem čak ni ako nemate server kod nas, već samo kupujete cPanel licencu, jer u tom slučaju dobijate profesionalnu podršku po ceni od 3000 dinara po tiketu. Upit za cPanel podršku možete napraviti ovde.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Oznake (tagovi):

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu