Obavezna e-mail adresa za pravna lica do juna 2019. godine

od strane | Obaveštenje, Svet domena

Skupština RS usvojila je dopunu Zakona o privrednim društvima prema kojoj sva postojeća i nova privredna društva, preduzetnici, predstavništva i ogranci moraju da imaju registrovanu e-mail adresu u Agenciji za privredne registre najkasnije do 19. juna 2019. godine.

Ukoliko još uvek niste registrovali svoju e-maila adresu u APR-u, potrebno je da to uradite u sledećih godinu dana. Više o ovoj dopuni zakona možete pronaći u Članovima 20, 21. i 158. ovde: Zakon o izmenama i dopunama zakona o privrednim društvima.

Kako registrovati novi domen za e-mail adresu firme?

Ukoliko nemate domen na kojem možete napraviti email adresu za firmu, možete registrovati novi domen ovde: Registracija domena za firmu. Odaberite najpre hosting paket gde će biti smešteni vaši mejlovi, a odmah zatim odaberite i vaš domen. Imajte u vidu da je Basic paket namenjen za do 5 email adresa, dok na Business i Business Plus paketima možete napraviti neograničen broj email adresa.

Uštedite dok naručujete: Dok naručujete domen za email adresu unesite promo-kod RS1 i to će vam omogućiti da registrujete .RS domen po najnižoj ceni u zemlji.

Kako do e-mail adrese za firmu ako već imate domen?

Svi naši klijenti mogu da kreiraju e-mail adresu u svom cPanelu u aplikaciji E-mail Accounts. Potrebno je samo da unesete naziv po želji koji ide pre imena vašeg domena. Ako vaš domen glasi vaš-domen.rs, i ispred toga unesete “kancelarija”, email adresa će glasiti kancelarija@vaš-domen.rs.

Kada unesete i lozinku koju ćete koristiti za buduće pristupanje mejlovima, email adresa može biti kreirana. Tu email adresu možete koristiti i za registraciju u APR-u.

Email adresa na domenu govori ispred firme

Email adresa na vašem soptvenom domenu govori ko je vlasnik email adrese, lakše se pamti i ima određenu vrednost. Naročito ako je vaš brend prepoznatljiv ili tek treba da ostane u sećanju potencijalnih klijenata. U očima vašeg klijenta drugačije izgleda email adresa prodaja@vaš-domen.rs u odnosu na prodaja2345@gmail.com. Da bismo shvatili bitnost email adrese, možemo postaviti pitanje:

Da li bismo platili bilo koji račun koji dođe sa adrese koja glasi platiračun88@gmail.com?

Ukoliko budete imali problema sa naručivanjem ili kreiranjem e-mail adrese, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pomoći da dobijete svoju email adresu.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu