Poručivanje hostinga

Verovatno ste već primetili da smo napravili puno izmena u našem sistemu za evidenciju i poručivanje hostinga. Ima puno izmena, a sve u cilju jednostavnijeg i bržeg poručivanja naših usluga, komunikacije, pregleda vaših usluga i svih ostalih detalja vezanih za našu saradnju. S obzirom da se i postupak poručivanja razlikuje od ranijeg, objasnićemo detaljno kako da poručite hosting, registraciju domena ili neku drugu uslugu.

porucivanje hosting paketaOdabir hosting paketa

Pošto ste došli na stranicu sa hosting paketima kliknite na Poruči ispod željenog paketa. Hosting možete poručiti za postojeći domen i za novi domen. Ako vam treba hosting sa novim domenom, popunjavate polje sa leve strane, sa nazivom: Registrujem novi domen. Ako želite da kupite hosting za postojeći domen, popunjavate polje sa desne strane, sa nazivom: Koristiću postojeći domendomen

Registracija domena

Izabraćemo prvu opciju, a zatim u polju ispod proveriti da li je traženi domen slobodan. Npr. želite da registrujete domen kupujemohosting.com. U prvom polju upisite kupujemohosting, a u drugom iz padajućeg menija izaberite .com pa potom Nastavi. Sistem će proveriti da li je traženi domen slobodan, a ispod će prikazati tabelu sa dodatnim slobodnim domenima. Na vrhu se nalazi domen koji ste tražili, a ispod su isti domeni sa nastavcima .net, .org i .biz. Sada možete štiklirati polje pored nekog od slobodnih domena, kako biste i njih zakupili. Ispod naziva domena možete naći i dodatne opcije, kao što su kupovina samo domena bez hostinga i zakup WHOIS zaštite, kako podaci o vlasniku domena (vama) ne bi bili vidljivi na javnoj WHOIS pretrazi.

domeni

Vaši podaci

podaciU poljima ispod, možete uneti vaše podatke ili podatke vaše firme, kao i odabrati način plaćanja koji vam najviše odgovara, u desnoj koloni. Imajte na umu da će podaci koje ostavite na porudžbini biti i zvanični podaci o vlasniku domena i hostinga, tako da predlažemo da ostavite validne i u slučaju promene nekog od podataka ažurirate vaš klijentski nalog. Ukoliko ne želite da podaci o vlasniku domena budu vidljivi na javnoj pretrazi, možete poručiti WHOIS zaštitu domena.  Ukoliko ste od nas dobili promo kod, Ispod polja za unos podataka, možete uneti promo kod kako biste ostvarili popust pri kupovini hostinga i domena.

Pregled i naručivanje

Na kraju možete pronaći pregled vaše narudžbine i jasno pregledati cene usluga po stavkama. Na Basic i Business paketu svaki novi korisnik ostvaruje 20% na registraciju domena za prvu godinu, dok je na Business Plus paketu registracija domena prve godine besplatna. naruci

Predlažemo da pre naručivanja pogledate naše Uslove korišćenja, kako biste se upoznali sa pravilima hostinga i procedurama koje koristimo. Nakon toga, predlažemo da kliknete na Poruči. Poručivanjem otvarate i klijentski nalog kod AdriaHosta i podaci za login će vam biti poslati na mail. Mi ćemo dobiti vašu narudžbinu i ljubazni predstavnik našeg prodajnog sektora će vas pozvati da vam poželi dobrodošlicu. U bilo kom trenutku možete pozvati +381 11 40 44 770 i zatražiti pomoć pri poručivanju.

rs1 promo kod za registraciju rs domenaZa čitaoce našeg bloga imamo malo iznenadjenje, promo kod RS1 za kupovinu RS domena koji će vam omogućiti da registrujete .RS domen po najnižoj ceni u Srbiji i to za samo 1,447 dinara.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: ,

No comments yet.

Submit Comment