Zašto je VPS server odlično rešenje i kako vam Adriahost može pomoći?

od strane | Hosting sajta, Serveri i VPS

adriahost-vps-srbija-virtuelni-server

Najnovija ponuda VPS servera iz Adriahosta

Adriahost je sada unapredio svoju ponudu VPS servera čime je omogućeno i do 4 puta više resursa za VPS konfiguracije.

Počev od 14 eur mesečno, sada možete dobiti sopstveni virtuelni server koji obuhvata 1 CPU jezgro, 1GB RAM-a, uz 40GB veoma brzog SSD diska za fajlove vašeg sajta i 4TB protoka informacija!

Pored osnovnog paketa, u ponudi možete pronaći i pakete sa 2 ili 4 CPU jezgra, više prostora na SSD diskovima i do 8TB protoka.

vps-srbija-ponuda-serveri-adriahost

 

Hajde da se podsetimo – Šta je VPS?

VPS ili Virtual Private Server je virtuelni server po meri korisnika koji žele da svoj sajt ili email postave na serveru koji je nezavisan od drugih korisnika.

Zašto virtuelni? Zato što je jedan fizički server podeljen na više virtuelnih servera. Iako oni dele jedan server, svaki virtuelni server unutar fizičkog servera ponaša se kao zasebni server sa sopstvenom IP adresom. Napretkom tehnologije omogućeno je da ovi korisnici mogu deliti jednu mašinu-server, ali i da budu softverski i hardverski nezavisni jedni od drugih. Na ovaj način jedan korisnik ne može da ugrozi rad drugog korisnika šta god da uradi sa svojim delom servera.

Zašto je VPS bolji od deljenog hostinga?

Na deljenom hostingu veliki broj korisnika koristi jedan server. Iako to deluje slično opisu VPS servera, ipak postoji razlika. Na deljenom serveru, pored toga što dele jedan server, korisnici dele i jednu IP adresu i resurse servera na kojem se nalaze.

Ukoliko jedan korisnik izazove veliko opterećenje resursa ili ugrozi reputaciju servera slanjem SPAM emailova, posledice mogu osetiti i drugi korisnici koji takođe koriste isti server.

Šta se desi kada naručite VPS u Adriahostu?

Od trenutka kada naručite VPS server u Adriahostu, usluga se priprema za vas. Server se postavlja i prilagođava vašim zahtevima tako da od starta dobijate spremno rešenje koje će vam omogućiti da vaše poslovanje i online prisustvo podignete na viši nivo.

Ukoliko već imate sajt na nekom drugom hostingu, mi ga možemo prebaciti na VPS server za vas. Ukoliko već imate sajt na Adriahostovom deljenom hostingu, dovoljno je da naručite VPS i potvrdite nam migraciju sajta. U oba slučaja, neće doći do prekida u radu sajta. Ukoliko želite da svoj sajt postavite sami, od Adriahosta dobijate spreman server i mogućnost da sami prebacite sajt.

Podržavamo popularne i važne platforme:

WordPress, Drupal, Joomla, MySQL, Django, Fedora, Ubuntu, CentOS…

Ukoliko svoju platformu ne vidite na spisku ispod nemojte oklevati da nam pošaljete upit. Možda baš sada radimo na pripremanju odličnog okruženja za vašu platformu.

vps-platforme

Šta ako vam hitno treba više memorije ili veći disk?

U ovakvim situacijama bitno je ne paničiti. Skaliranje VPS usluge može se obaviti u roku od 10 sekundi. Dovoljno je da pošaljete obaveštenje da su vam je potreban veći paket i naši operateri će ih pripremiti u rekordnom roku, vi pri tome plaćate samo razliku u ceni.

Odaberite geografsku lokaciju servera

vps-geografska-lokacijaKao bonus za vaše poslovanje, ukoliko radite sa klijentima iz Bruklina nemojte oklevati da nam to napomenete. Jedan od naših data centara nalazi se u Njujorku, što je veoma blizu Bluklina. Ista je situacija i sa San Franciskom. Samo nam javite.

Dobijate root pristup serveru i fiksnu IP adresu

Bavite se programiranjem i potreban vam je root pristup serveru za eksperimentalni softver koji će promeniti svet? Naručivanjem VPS servera u Adriahostu, dobijate root pristup serveru i fiksnu IP adresu samo za vas.

vps-za-developereUkoliko u našoj ponudi ne prepoznate pravi proizvod za vas, imajte nas u vidu da smo otvoreni za sugestije i nova polja i budite slobodni da nam pošaljete svoj zahtev.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu