WordCamp Belgrade 2015

U subotu, 18. aprila, u Beogradu su održana dva maratona. Jedan je tradicionalni Beogradski maraton, održan za vitke i gipke. Mi, nešto bucmastiji, okupili smo se na svom malom WordPress maratonu, pod nazivom WordCamp Belgrade 2015, koji je ujedno i prvi zvanični WordCamp u Srbiji.

WordCampu je prethodilo malo okupljanje u Bašti Martaan, gde su se našli svi koji su podržali dogadjaj, sponzori i predavači. Upoznali smo nekoliko zanimljivih ekipa i napravili par novih partnerstava. Imali smo prilike da predstavimo zainteresovanima naš novi proizvod, WizzPress, namenjen globalnom tržištu.3

Subota je bila rezervisana za nekoliko zanimljivih predavanja, od kojih bismo izdvojili Maria Pesheva i Luku Sartonija, dok su i ostali predavači bili izvrsni.

Nekoliko slika sa prvog Beogradskog WordCamp-a:

1

 

2

 

4

Upoznali smo Bojana koji organizuje komšijski WordPress dan sledećeg vikenda u Banjaluci, koji smo takodje podržali i nadamo se da ćemo i tamo videti veliki broj WordPress-aša.

Veliko hvala Milanu, Nemanji, Marku i ostatku WordPress Srbija ekipe na odlično organizovanom dogadjaju i vidimo se i sledeće godine!

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

No comments yet.

Submit Comment