АдриаХост акцијање

by | Обавештење

Приближавање краја године је обично време када је потребно стати и окренути се за собом. Не ради се о провери да ли вас неко прати већ о погледу на претходну годину, на свеукупну слику протеклих дешавања, испуњених циљева, али и на оне који чекају да буду испуњени до краја.
На срећу или захваљујући нашој жељи, осврт који правимо захтева посебни напор да овај пост не буде превише дугачак, али да ипак обухвати све што желимо да кажемо.

Боље перформансе = Задовољни корисници

Ова једнакост је вероватно позната већини људи која користи веб, па смо се и ми у протеклој години водили истом. На том путу стигли смо до нових сервера са бољим перформансама који пре свега клијентима пружају боље окружење у којем смештају своје сервисе и сајтове. Логичан след ове новости су и нови пакети, повећан је проток, диск “space”, а оно што је потпуно ново је неограничени пакет.

Ми за акције и сарадњу

Наравно посветили смо део свог времена друштвеној одговорности и подржали сјајну идеју сајта ЈаЗаКраљево који из дана у дан бележи све више посета, а у плану је и пројекат BalkanSOS.net који има сличну тематику. Посебно нас радује остварена сарадња са CRI доменима и IZ.rs регистраром, не пропустите попуст који добијате наручивањем хостинга преко ових сајтова. Испратили смо и трећи рођендан ITkutka, па смо у сарадњи са овим фантастичним блогом делили пакете у наградној игри. Пошто је образовање будућност пружили смо подршку члановима удружења ФОНИС и основној школи Сремски фронт.

Били, видели, испратили

Једна од прошлогодишњих одлука за нову годину је била и да више учествујемо у друштвеном животу ИТ заједнице у Србији. Након BlogOpen-а, посетили смо BizBuzz и MobileMonday, упознали сјајне људе, чули интересантне идеје и наравно склопили по неки послић. Радујемо се OpenCoffee дешавању који предстоји за пар дана у Колачићу.

Срећна нова!

Традиционално пред новогодишње и божићне празнике АдриаХост припрема акцију за све своје клијенте, али и оне који би то желели да буду.

Од 15. децембра па све до 15. јануара уплатите хостинг пакет код нас и добићете први следећи који је јачи од њега тј. платите Basic добијате Basic+ итд. Цене пакета можете погледати овде. За наше постојеће клијенте спремили смо upgrade пакета о чему ће бити обавештени е-мејлом. И то није све, као прави Деда Мразићи снизили смо цене свих RS домена за 20%.

Tweet me

Поред већ доброг познатог налога на Twitter-у где можете добити најновије и најтачније информације од нас, имамо и свеже креиран налог на LinkedIn-у. Пратите нас и у новој години, а ми вам свакако желимо да вам буде успешна и надамо се даљој сарадњи са вама.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи