Адриахост повећава хостинг пакете!

by | Обавештење

Решили смо да повећамо наше хостинг пакете 2 – 10 пута у односу на стару понуду. ИТ тржиште у свету напредује великом брзином, процесори су бржи, хард дискови имају више капацитета а датацентри су све већи. То нама омогућава да по истој и нижој цени направимо бољу понуду.
Смањили смо број пакета са четири на три – basic, business и business plug. Укинут је basic plus пакет. Три пакета су довољна. Пакети су драстично повећани, а најважније промене су приказане у табели:

Наравно сви пакети имају cPanel, Softaculos (бесплатне wеб апликације које се инсталирају на 1-клик), webmail, гарантовани 99.9% uptime и најбољу подршку у земљи. Уколико нисте задовољни у 30 дана, новац вам враћамо. И наравно, ако платите хостинг 2 године унапред, добијате 3. годину бесплатно!

Стари корисници?

Не брините. Свима су повећани пакети, бесплатно наравно. Наши корисници који су били на basic plus пакету који је сада укинут, су бесплатно унапређени у business пакет стим што ће и убудуће плаћати стару цену basic plus пакета (49е) иако сада користе скупљи пакет.

Update – процес је завршен, сви наши корисници које је захватила ова промена имају повећане пакете.

Нове цене

Нажалост у Србији није могуће ефикасно користити наплату кредитним картицама, па су наше цене и плаћање формиране на годишњем нивоу. Цене пакета су од 25 до 139€ годишње. Ниже цене (basic пакет 25€ годишње) су за почетнике, студенте и мале сајтове, док су пакети више цене (Business 69€ и Business Plus пакет 139€) за пословне кориснике, захтевније сајтове и веб-шопове.
Ако неко мисли да је цена пакета висока, направићу малу илустрацију.

Ако желите да почнете са вебом, да покренете сајт или да вежбате прављење сајта (веб дизајн, програмирање…) вама је довољан почетни Basic пакет. Цена пакета је 25€, а када то поделите на 12 месеци, испада да је цена по месецу 2€ или 220 динара. Мислим да је то више него повољно.
Ако помислите да је то лако зарађених 2€ месечно, онда имајте у виду да је одговор на support тикет скупљи од 3€ јер људи у техничкој подршци имају плате, па се плаћа порез, па рачунари, софтвер, струја… То практично значи да када нам клијент пошаље 1 тикет, ми тог месеца немамо зараду. Због тога нам је у интересу да има што мање тикета и да наша хостинг понуда буде што стабилнија. Ово нисте знали, зар не?

Зашто Business Plus пакет?

Уколико већ имате развијен посао, било да је то продавница, пекара или нешто друго офлајн или веб-сајт, веб-шоп, дизајнерску агенцију или други онлајн бизнис онда је прави пакет за вас Business Plus од 139€ годишње. Када 139€ поделите на 12 месеци, месечна цена услуге је 11.5€ или око 1250 динара. Другим речима за цену једног ручка на месечном нивоу ви имате веб-сајт који вам може бити ново продајно месето или ваш излог у свет. За овај новац добијате три јако битне ставке.

Предности

Пре свега добијате бесплатну регистрацију домена и неограничен простор и проток. Ми пратимо ваше пословање – планирамо и надгледамо сервере да не буде превише сајтова на њима и да увек имате довољно ресурса за раст. За разлику од малих хостинг фирми, ми имамо посебне сервере за пословне кориснике, тако да се на њима неће наћи “adult” сајтови, форуми или велики портали који су често мета хакера или сајтови који због велике посете успоравају сервере. За “adult” сајтове, форуме и захтевне кориснике имамо посебне сервере, али то већ није тема овог чланка. Бесплатна је само регистрација .com и .net домена. RS домени се и даље плаћају.
Друга битна ставка у бизнис пакету је да можете имати неограничен број сајтова на Business Plus хостинг пакету. То значи да можете да проширите своје пословање и направите нови сајт за сваки бранд, покренете приватни блог или слично. Обратите пажњу, то не значи да дизајн агенција може да пакује своје клијенте на Business Plus пакету јер је дозвољен само један власник на хостинг пакету.
Трећа битна ставка је да Business и Business Plus пакети омогућавају додатну ИП адресу, SSL цертификат. Зашто вам ово може затребати? Па ИП адреса је потребна код многих програма или рецимо код прављења е-мејл листи. Сигурно не желите да се деси да ваше е-мејл поруке заврше као спам зато што је неко други са сервера компромитовао легитимитет заједничке ИП адресе. Такође, не желите да пошаљете мејл и да ИП адреса сервера буде заведена на “blacklist” због вас. Са друге стране за веб-шопове је јако битан SSL, а он такође захтева ИП адресу.
Надам се да ћете бити задовољни новим унапређењима. Ако постоји нека недоумица или критика, обавезно нас контактирајте, а ако сте задовољни – једноставно нас препоручите.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи