Зашто Вордпрес?

by | WordPress за почетнике

Бесплатна инсталација WордпрессаЗакупили сте хостинг, и желите да поставите Вордпрес (енгл. WordPress) платформу? Немате времена, а клијенти чекају? Видели сте негде како је тај Вордпрес леп и како је лако додавати садржај, али нико Вам није показао како да га инсталирате? Не желите да се замарате са питањима ‘Шта је база података?’ ‘Како да урадим “upload”?’, ‘Како да повежем корисника са базом?’.

АдриаХост инсталира Вордпрес на Ваш хостинг, тотално бесплатно. Све што треба да урадите је да на поруџбеници означите дугме ‘Желите да вам инсталирамо Вордпрес бесплатно?’ и одмах по отварању хостинг пакета ћемо инсталирати Вордпрес за вас, и послати вам приступне податке на мејл који сте навели при поруџбини. Бесплатна инсталација Вордпреса важи за све пакете, цео процес траје веома кратко и чим добијете податке, ваш Вордпрес је спреман за веб!

Зашто Вордпрес?

wордпресс хостингВордпрес је заснован као платформа за блогере. Његов развој и тренутни статус показују да је он много више од тога, комплетни CMS са свим функционалностима. Аутори Вордпресa га називају ‘феноменалном платформом за објављивање садржаја са фокусом на естетику, веб стандарде и употребљивост‘. Веома добро организован и написан код омогућава корисницима Вордпреса да лако додају садржај. Неки од разлога због чега је Вордпрес најбоља платформа на којој можете засновати свој бизнис:

1. Бесплатан је

Вордпрес је доступан са свим својим додацима тотално бесплатно за преузимање са њиховог сајта. Услуга постављања Вордпреса на хостинг који закупите је услуга коју желимо да раширимо међу нашим клијентима. Клијенти могу сами поставити Вордпрес у сваком тренутку.

2. Отвореног је кода

Ово значи да су га направили обични људи, комбинујући своја знања. То значи да ви сами можете додати ваша знања тој формули и сами унапредити Вордпрес. У суштини, не постоји власник Вордпреса, он се развија, одржава и унапређује од заједнице људи који га воле.

3.Моћан је

моцни wордпресс Веома је сналажљив. Док сам нуди веома велики број напредних функција, његова употребљивост се може мултиплицирати коришћењем плагина, којих данас има све више и више. У сваком тренутку можете мењати HTML и CSS по вашој жељи.

4. Једноставан је

једноставан wордпресс Иако подразумева велики број напредних функција, он омогућује додавање садржаја и управљање вашим сајтом на врло једноставан начин. Свака опција говори сама за себе, а кориснички интерфејс је једноставан, прост и веома пријатан за рад. Можете поставити нови текст или слику у два клика.

5. Активан је

активни wордпресс Обзиром да Вордпрес праве управо они који га и користе, он се редовно ажурира, на сваких пар месеци. Нове верзије доносе сигурнији, стабилнији али и једноставнији Вордпрес. Ако пожелите неку функционалност, само је затражите, ако је довољно људи захтева, врло вероватно ће бити омогућена.

6. Проширив је

просириви wордпресс Већ смо поменули плaгинове. То су делови кода које додајете на свој Вордпрес, како би омогућили додатну функционалност. Али то није све. Постоји огромна база са темама за Вордпрес. То су дизајн решења, и сваки клијент има своју визију какав дизајн жели на свом сајту. У нашој понуди можете наћи велики број дизајн решења од пар најбољих фирми која се бави израдом тема за Вордпрес.

7. Трајаће

трајање wордпресса Често бесплатна решења не потрају дуго, због притиска који корисници врше на ауторе. Вордпрес константно расте од 2003, и даље је на првом месту када су CMS платформе у питању. У његовом развоју учествује доста људи, и то је показатељ да ће још дуго трајати.

Вордпрес против остатка света?

конкуренција
Вордпрес је у многим стварима напреднији од својих конкурената као што су Блогер, Друпал, Џумла или Typepad. Вордпрес је бољи од Блогерa јер сте ви власници својих Вордпрес блогова, а власник Блогера је Google . То значи да могу да вас обришу, ако хоће. Не можете да добијете свој домен ако не платите. Друпал је моћан CMS алат, али потребно вам је познавање PHP-а и осталих језика да бисте искористили његову моћ, која је очигледно усмерена само на експерте. Што се тиче Typepad-а, он кошта између 8 и 88 долара месечно, уопште није отвореног кода, и то је основна мана у односу на Вордпрес. Joomla CMS често пореде са Вордпресом, али када је кориснички интерфејс у питању, Вордпрес је више пута бољи. У Joomla CMS-у је некад потребно измедју 6 и 10 кликова да поставите слику на сајт, код Вордпреса то су 2 клика.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи