Лепа реч од Николе Јовановића и пар речи о KnowledgeMarket-у

@KonkiBasketball ја сам веома happy @AdriaHost -ом, нарочито подршком

Ко је ПецкоПиво?
Откако је, пре 15 година, започео професионалну каријеру, Никола је радио у сва 3 сектора, углавном у областима организационог и развоја људи, друштвено-одговорног пословања, те ИТ-а, интернета и друштвених медија. Данас је предузетник који покушава да, из Србије, унапреди глобално тржиште развоја људи и организација кроз свој стартап Knowledge Market.

Поред развоја стартапа, Никола је и акредитовани консултант Human Synergistics-а, чије алате користи за лични, тимски и организациони развој, а акредитован је и за Geert Hofstede методологију промене организационе културе.

Своја размишљања Никола дели на свом блогу http://peckopivo.com, али и на великом броју конференција и догађаја, као што су TEDx, Digitalizuj.Me, AIESEC New Leaders Conference итд.

Више о Николи на http://about.me/nikolajovanovic

Шта је Knowledge Market?
Knowledge Market је B2B онлајн платформа која има за циљ повезивање компанија са једне стране и тренинг кућа, консултантских кућа, индивидуалних тренера, коучева и консултаната, као и власника простора за организацију догађаја са друге стране.

Платформа је настала са идејом да свака консултантска кућа, појединац или власник простора, може своје услуге понудити, у почетку локално, а онда и глобално, и бити директно ангажовани од стране компанија којима су ове услуге потребне, као и добити препоруку за своје услуге. И све то на једном месту.

Примарно тржиште је Ex-YU, што значи да ће корисници моћи да понуде или пронађу релевантну услугу (обуку, конференцију, коучинг итд) на простору целог региона.

Због чега је Knowledge Market сјајан?
Поред специјализованог система претраге који узима у обзир и релевантност понуде за одређене индустрије на основу претходног искуства, сертификата и лиценци понуђача, постоји и систем провере референци, као и сертификата и лиценци понуђача услуга. Ту су и креирање отворених и затворених позива за понудама, евалуације, упитници, блогови итд.

Пробни период и специјална понуда
За читаоце АдриаХост блога који се региструју до краја године Knowledge Market нуди пробни период од 60 дана (без обавеза), као и специјалне попусте.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!