Најбољи хостинг у Србији!

by | Адриахост разгледница

Тврдим најбољи смо! Зашто најбољи? Ево:

Имамо одличне пакете и цене

Ово је уствари најмање важна ствар у хостингу, али за 99% људи то је пресудно при одлучивању. Наши пакети су тренутно једни од највећих на тржишту и имају све што вам је потребно cPanel и Softaculous. cPanel је најмодернији панел за управљање хостингом и одатле можете контролисати мејлове, домене, статистику, правити бекап, манипулисати фајловима, базама…. Softaculous је скуп од преко 350 веб апликација помоћу којих можете направити инстант сајт. Најпознатије су: WordPress (блог), Joomla (CMS), phpBB (форум), OScommerce (веб-шоп) и још пар десетина других.
На крају ту је и клијент секција где на једном месту имате леп преглед свих рачуна и услуга, широку секцију најчешће постављаних питања, тикете подршке и обавештења.

Ми смо фирма

Када погледате ко нуди услуге хостинга у Србији тренутно, убрзо увидите да 50% понуда долази од физичких лица, често на сајту не можете наћи никакав податак (име, телефон, адресу) већ је контакт могућ само путем е-мејла. Плаћање је могуће само уплатницом или кредитном картицом. Ако имате фирму, то значи да ћете ви као власник фирме хостинг услуге платити из свог џепа јер за њих не можете добити рачун.
Ми смо фирма (Адриахост доо), налазимо се у Београду и наши подаци су јавни. Адриахост и Адриатек су наши брендови. Ми смо у пдв систему, што значи да можете одбити тај део пореза од свог рачуна, као и да ваши трошкови везани за хостинг, домене, израду сајта и маркетинг на вебу иду у трошкове вашег пословања. Примамо уплате путем рачуна, кредитном картицом и банковним трансфером.

Пословни корисници

Бавимо се хостингом већ 7 година – имамо искуства са свим могућим проблемима на вебу. Није нам циљ да будемо најјефтинији, код нас нема “неограничено”. Концепт је јасан – ми пружамо квалитет и одговарамо за своје поступке.
Малопре сам поменуо да 50% хостинг понуде долази од физичких лица, још 45% долази од великих интернет провајдера који се заиста баве adsl-ом, 042 бројевима и којима је хостинг само додатна услуга. Понуда је разнолика, од јефтиних до “неограничених” пакета.
Ми своје пословање фокусирамо на пружање хостинга пословним корисницима. Могу да анализирам ову изјаву са више страна, али не бих трошио ваше време. Најважније од свега је проактивни приступ заштити података и нема нема game, irc и chat корисника. Постоје посебни сервери за агенције и мале фирме, посебно се хостују озбиљнија предузећа, а посебни сервери су за “критичне системе” (на пример електродистрибуција…).

Ми смо “Планетови” партнери

За ових 7 година бављења вебом, имао сам прилику да посетим већину датацентара у Србији. Нећу помињати имена, али било је ту великих провајдера и телекомункационих предузећа. Апсолутно нигде нисам видео ни приближно озбиљан датацентар као Planet-ови. Пре неколико година потписали смо партнерски уговор са Planet-ом.
Planet је највећи датацентар на свету у приватној својини. Уствари ради се о неколико датацентара по целом свету, мада се главни налазе у Хјустону и Даласу у Америци. Укратко у датацентру постоји физичко обезебеђење, зграда може да издржи ураган В категорије и земљотресе, постоје генератори за случај да нестане струја, постоји неколико независних интернет конекција са највећим мрежним системима у САД, врхунски системи хлађења, 500 запослених, 55.000 сервера, 7 датацентара у САД који су сертификовани највишим стандардом SAS 70 type II, датацентри у Лондону и Франкфурту….
Користимо рацкмоунтабле rackmountable Dell најновије генерације, који имају 1000 mbps uplink и 1000 mbps линк између самих сервера.

Врхунска подршка

Део за клијенте

Хостинг подршка је тешка, потребно је пуно знања и стрпљења. Собзиром да су 90% наших корисника фирме, максимално се трудимо да решимо све проблеме, помогнемо и едукујемо клијенте. Наше радно време је од 10-18ч и велика већина тикета буде решена у току дана.
Вршимо недељни бекап свих података свих наших корисника. Наш uptime је 99.99%. Потражите на интернету и видећете грозне приче о вирусима, хакерима и интернет провајдерима који немају бекап и ситуацијама да сајт некоме не ради по неколико дана. Неколико дана за пословног корисника значи губљење новца.
Уколико прелазите код нас ми ћемо урадити бесплатну миграцију вашег сајта код нас.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи