Свакодневно решавамо упите наших клијената и то нам одузима највећи део времена. Има посла, ради се пуном паром, доста озбиљних питања. Јуче је уместо упита стигао један емаил која ми је извукао осмех и који бих да поделим са вама. Ево га:

“Поздрав,

ја сам Милош Вучинић, завршавам студије на ФТН-у Софтверски смер (е2) на електронском пословању, иначе радим већ дуже времена као фриленсер, сада већ стално запослен за једну канадску фирму.хард_wорк_сигн1

Пишем Вам овај мејл јер морам да Вас похвалим. Кликнуо сам на Ваш банер на неком сајту (искрено немам појма на којем) јер сам видео занимљиву рекламу – била је то Google ad реклама, у форми слике приказана. Док су наше фирме углавном типа препродаје хостинг услуга по скупим ценама и са лошом подршком ви нудите озбиљну палету производа и јаку подршку. Да сте добра фирма се види и из Вашег списка клијената. Имате неке ствари (типа миграција веб сајта и слично) које су заиста напредне и неопходне и многе велике и озбиљне фирме то немају, а уз све то нудите добру подршку а и цене су вам апсолутно приступачне.

Генерално немам више потреба за хостинзима, али ако будем имао бићете мој избор. Овај мејл је просто моје одушевљење на то да неко у Србији ради као професионалац а не као гилиптер који на мућке хоће да преко ноћи дође до милиона и камиона. Стварно свака част. Не видим само разлог засто немате (барем ја не видим) цео веб сајт на енглеском језику. По мом мишљењу, уколико имате физичких капацитета апсолутно можете да парирате већим фирмама из иностранства, а чисто да знате (верујем да већ знате и да је ово сувишно што говорим али ето ко зна можда нисте чули) на извоз услуге се не плаћају ПДВ и Царина, тако да чак можете да имате и ниже цене и будете конкурентнији на страним тржиштима.

Стварно све похвале 🙂
Срећан рад и пуно успеха Вам желим 🙂 ”

Е, због овога вреди сав труд. Идемо даље 🙂

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи