Хостинг и домени

by | Интернет зарада

Глобализација, развој интернета и телекомуникација су утицали на привреду свуда у свету. Присуство на интернету данас је постало један од пресудних фактора успеха на тржишту, без обзира на величину компаније или делатност којом се бави. Одласком на ваш сајт клијенти ће се уверити да су у прилици да послују са професионалцима из своје области. Пословање преко интернета није изузетно компликовано, постоји неколико ствари које треба да урадите:

Веб сајт је огледало идентитета ваше фирме

Онлајн продаја може бити средство за повећање профита ваше фирме.домени

Будите власник домена Не дозволите да неко други региструје интернет домен са називом ваше фирме или производа јер регистрација домена изузетно приступачна и једноставна.

Када ваша фирма постави сајт на домену типа www.vasafirma.com пре свега улива поверење клијентима, а вама обезбеђује ново продајно место.

Направите посао инвестицијом у веб сајт, више нисте ограничени на своје место, град или земљу — ваша фирма лако и брзо постаје доступна свима на свету.

Веб сајт је огледало фирме и може му приступити свако ко има интернет, без обзира на удаљеност, радно време или број посетилаца.

Отворите свој е-мејл – Факс се данас у комуникацији користи све ређе, а е-мејл свуда постаје стандард, првенствено зато што поред текста омогућава пренос слике, звука и видеа.

Међутим, није свака е-мејл адреса подједнако добар избор, нарочито не за фирму. Општа је ствар да Yahoo , Hotmail или GMail адресу може добити било ко и то анонимно, па зато људи ове адресе често посматрају са неповерењем. Када имате свој домен и сајт, ваши запослени комуницирају под окриљем ваше компаније, нпр. запослени @vasafirma.com , а тиме правите неопходан корак ка стварању поверења клијената према вашој кући.

Каталог производа

Следећи корак је представљање ваших производа или услуга на веб сајту. Леп дизајн, истакнута цена, обавезно коришћење слика, видеа и звука су главни фактори које ваши купци посматрају.

Ако сајт посматрате само као једну врсту брошуре онда сигурно не познајете све могућности које он нуди. Активном промоцијом ваших производа на свом и другим сајтовима, као и редовним обавештавањем клијената можете лако створити нове контакте и пословне партнере или учврстити контакте са већ постојећим купцима и партнерима.

Налажење клијената

Постоји мноштво начина да наплатите своје услуге преко веб сајта од слања поузећем, уплатницом до плаћања мобилним телефоном, путем говорног аутомата и кредитних картица.

Интернет продаја

Све ово постижете уз минимална улагања, с тим што је јако битно да сајт увек буде видљив за посетиоце са било које тачке земљине кугле, да е-мејл увек функционише поуздано и да имате подршку када је потребна.

Квалитетан хостинг

Зато је најважније да одаберете добру хостинг компанију која гарантује сигурност вашег пословања.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи