Dedicated сервери 4 пута јачи по истој цени

Повећали смо ресурсе свих Dedicated сервера из понуде за око 4 пута. Цена остаје иста као и до сада, избацили смо претходне мале пакете па сада стартни пакет креће са 4 CPU језгра и 16 GB RAM-а. Ево како сада изгледају ресурси Dedicated сервера у поређену са претходним:

нова Адриахост понуда дедицатед сервер

Промене у RAM ресурсима и пакети до 128 GB RAM-а

Најмањи пакети су повећани са 4 GB на 16 GB RAM-а, средњи пакети који су имали 8 GB сада имају по 32 GB радне меморије, док су највећи пакети повећани са 16 и 32 GB на 128 GB RAM-а за највеће потрошаче Dedicated сервера.

Промена у CPU ресурсима и Deca-Core процесори у понуди

Core Duo понуда Dedicated сервера је избачена из употребе, и уместо тога сада се испоручују Quad-Core процесори на најмањим пакетима. Средњи пакети сада имају процесоре са 12 језгара (2xHexa-Core), а највећи пакети носе чак 20 CPU језгара (2xDeca-Core).

Промена у простору на дисковима и проток до 100 TB

Пакети који су до сада имали 2×500 GB и 4×500 GB сада имају 2×2 TB и 2×3 TB простора на дисковима. Други нови пакети имају 8×2 TB и 4×2 TB простора. Промена у протоку је направљена у два пакета који сада имају по 20 TB протока уместо ранијих 10 TB.

Цена је остала иста

На свим пакетима из понуде остале су старе цене, иако је хадрвер сада знатно напреднији. Комплетну понуду, заједно са свим детаљима можете видети и поручити ваш нови сервер овде Нова понуда dedicated сервера.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , , , ,

No comments yet.

Submit Comment