Obavezna email adresa za otvaranje firme

od strane | Obaveštenje, Svet domena

Elektronska registracija privrednih društava radi od 1. oktobra 2018. a onaj ko bude želeo da registruje preduzeće moraće da dostavi i email adresu za primanje elektronske pošte. Svaka prijava koja dođe u Agenciju za privredne registre a ne sadrži email adresu biće odbačena.

Gde otvoriti email adresu za firmu?

E-mail adresa za firmu može biti napravljena i na besplatnim servisima, ali pre nego što to uradite imajte u vidu da je ova e-mail adresa mnogo bitan faktor u komunikaciji vaše firme i da ćete tu dobijati važna obaveštenja. Važno je znati da na besplatnim e-mail servisima ne možete da koristite e-mail adresu po želji, pa će ona izgledati kao mitrovic4543@yahoo.com ili milosevic1974@hotmail.com i ovi mejlovi nisu u vašem vlasništvu. Pored toga, ovo deluje i neprofesionalno.

Otvorite business adresu po modelu prodaja@pekara-mitar.com

Svako ko ima sajt može da ima i svoju email adresu sa imenom sajta. Ovo se često naziva i business email adresa. Na primer, adresa našeg sajta je adriahost.rs, a jedna od naših e-mail adresa je prodaja@adriahost.rs. Tako možete i vi. Ne morate čak ni imati sajt, već možete registrovati samo domen koji vam se sviđa i na njemu možete napraviti email adresu koju želite.

Ovde možete zakupiti domen za e-mail adresu za firmu

Ovo ide brzo. Proverite da li je taj domen koji želite slobodan, kliknite ovde: domen za email

To izgleda ovako i odmah vidite rezultat, a ako domen nije slobodan, tražite dalje:

business email adresa

Ako je domen slobodan, u sledećem koraku popunite podatke vaše firme sa kojima će domen biti registrovan. Nakon registracije, domen je u vašem vlasništvu i možete napraviti bilo koju email adresu na vašem domenu. Ovde je uputstvo za kreiranje email adresa na domenu za pitanje kako da napravim email adresu za firmu.

Dodatne pogodnosti domena

Na domenu koji uzmete možete imati i sajt za vašu firmu i e-mail adrese. Na primer, uzeli ste domen pekara-mitar.com, sve e-mail adrese imaće završetak @pekara-mitar.com, a vaš sajt će raditi na www.pekara-mitar.com.

A da bi email adrese i sajt radili, trebaće vam i hosting (prostor na internetu). Sve ovo je prilično jednostavno i brzo, hosting paket se već nalazi u narudžbini kada je napravite, pa u jednom danu možete imati i svoj domen za email adrese i mogućnost da imate svoj sajt za firmu. Ukoliko se ne snađete, slobodno nam napišite mejl sa imenom domena koji vam je potreban, pa ćemo mi uraditi najveći deo posla umesto vas.

Ovde nas možete kontaktirati: Treba mi e-mail adresa za firmu.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu