Gde kupiti premium WordPress temu? Pouzdani provajderi u 2015. godini

od strane | Izrada sajta

 

gde kupiti wordpress temuČinjenica je da je WordPress glavni izbor i kada su veb-dizajneri, programeri i blogeri u pitanju. Uz pomoć njega upravljanje sadržajima postalo je lako i efikasno. U samo par klikova menja se tema sajta, kreiraju nove stranice i postovi, čuvaju u Nacrtima, zakazuje se datum objave, datoteke se smeštaju na sajt drag-and-drop principom. I to su tek osnovne mogućnosti. Za proširenje funkcionalnosti WordPress koristi dodatke koji lako sprovode svaku intengraciju, prilagođavanje i posredovanje sa medijima.

Univerzalnost WordPressa omogućava razvijanje internet resursa bilo kog tipa. Bilo da su u pitanju lični blogovi, korporativni veb-sajtovi, portfoliji, internet prodavnice ili novinski portali.

Da bi jedan sajt bio vizuelno primamljiv i istovremeno se isticao može se naručiti posebno i po želji dizajnirana tema ili kupiti gotova, već spremna (ready-made) tema za WordPress.

Gotove premium teme su najpopularniji izbor i njihova cena varira oko 100€, dok se teme po narudžbini procenjuju i hiljadama. Porast potražnje za već gotovim temama ima svoju osnovu u tri činjenice:

  • Velika ponuda – veliki izbor
  • Teme su odmah spremne za rad
  • Niska cena

Međutim, ponuda je zaista velika i pronaći profesionalnu temu može biti izazov ako ne znate gde da tražite. Postoji jedan broj proverenih i dokazanih kompanije koje se bave ovim poslom. Imaju godine iskustva za sobom i dostajan broj realizovanih projekata. Evo nekoliko takvih koje objedinjuju kvalitetan grafički dizajn, funkcionalnost i dobro programiranje.

ColorLabs

Gde kupiti premium temu za WordPress - ColorLabs

ColorLabs radi sa WordPressom više od 6 godina. Proizvode visoko kvalitetne teme za biznis, ecommerce i novinske portale. Prateći najnovije veb standarde razvili su teme zasnovane na HTML5 i CSS3-u i omogućili svakome da ostane u toku sa stalnim promenama u veb tehnologiji. Njihove teme su dobro programirane, responsivne i kompatibilne sa WooCommerce i JigoShop-om, dok su opcije društvenih mreža i medija integrisane kao osnovna funkcionalnost.

Premium Coding

Gde kupiti premium temu za WordPress - PremiumCoding

Premium Coding pravi vizuelno privlačne WordPress teme. Odlikuju se i velikim brojem korisnih mogućnosti koje se dodatno mogu dorađivati. Kodiranje je čisto i pregledno uz bogatu korisničku dokumentaciju koja svakome omogućava da teme prilagodi svojim potrebama.

Pored tema izrađuju i korisne dodatke za WordPress. Imaju premium podršku i konstantno ažuriraju softver koji isporučuju velikom broju zadovoljnih korisnika.

Template Monster

Gde kupiti premium temu za WordPress - Template Monster

Ova kompanija osnovana je čak 2002., a od 2006. godine u svojoj ponudi imaju i teme za WordPress. Template Monster je ujedinio bogato iskustvo u razvoju teme, poslednje standarde i korisničke potrebe. U ponudi imaju najveću količinu gotovih tema od svih drugih provajdera koji su pobrojani u ovom tekstu. Kolekcija od preko 2000 tema sigurno može da zadovolji različite ukuse. Odabir se lako može izvršiti uz pomoć filtera koji pretragu sužavaju na osnovu kategorija, tipa, funkcionalnosti, stilu, bojama  itd.

Mnoge teme kompatibilne su sa WooCommerce i JigoShop dodacima i mogu obezbediti stabilnu kupovinu preko interneta. Template Monster pruža besplatnu korisničku podršku i to 24 sata dnevno svim danima u nedelji. Teme su responsivne, SEO praktične, podesive i bogate funkcijama. Dolaze sa fotografijama visoke rezolucije koje se mogu koristiti doživotno bez ikakve naplate.

Press75

Gde kupiti premium temu za WordPress - Press75

Press75 pokrenut je 2008. godine. Njihove teme odlikuju se prepoznatljivom jednostavnom funkcionalnošću. U kolekciji tema koje nude, šabloni su podeljeni u šest kategorija i to: blog/magazin, biznis, foto, portfolio, responsivne i teme za video blogove. Poseduju sve što je potrebno za pravljenje reprezentativnog i funkcionalnog veb-sajta. Potpuno su podesive i može se izmeniti sve, počev od pozadine, fontova, paleta boja i td. Na taj način omogućeno je lako kreiranje jedinstvenog i prepoznatljivog dizajna.

Press75 poseduje i bogatu dokumentaciju sa objašnjenjima i uputstvima za korisnike.

Graph Paper Press

Gde kupiti premium temu za WordPress - Graph Paper Press

Još jedna WordPress prodavnica koja ima armiju zadovoljnih korisnika. Startovali su 2004. godine i tadu se se specijalizovali za dizajn blogova sa više autora. Danas kreiraju teme za internet magazine, prodavnice, portfolio stranice za fotografe, dizajnere i biznismene.

Njihove teme odlikuju se grafičkim minimalizmom i prostorom za ubacivanje bogatog sadržaja uz laku i preglednu navigaciju. Lako se optimizuju i prilagođavaju korisničkim potrebama. Za e-commerce integraciju nude Sell Media dodatak za WordPress.

Obox

Gde kupiti premium temu za WordPress - Obox

Obox je ozbiljna kompanija koja se bavi izradom premium tema za WordPress. Osnovana je 2009. godine. Teme su unapred prilagođene za WooCommerce pa se svaki veb-sajt može postaviti kao visoko funkcionalna internet prodavnica. Pored e-commerce-a, Obox se bavi i dizajnom za biznis, blog, fotografiju, video i portfolio. Njihove teme odlikuju se dobrim vizuelnim dizajnom gde je posebna pažnja usmerena na potrebe prezentacije brenda. Lako se podešavaju i prilagođavaju korisničkim potrebama.

Themes Kingdom

Gde kupiti premium temu za WordPress - ThemesKingdom

Na tržištu su tek 4 godine. Za to vreme stekli su poverenje klijenata i ne zanemarljivu reputaciju samo uz pomoć osveženja koje su uveli u dizajn i korisnički doživljaj. Teme koje izrađuju lako pronalaze svoju svrhu u različitim domenima. Posebno su prilagođene biznisu, edukaciji, restoranima, fotografiji, događajima, blogovima, humanitarnim i zdravstvenim organizacijama.

Razvijaju responsivni dizajn, prilagođavanje svim dimenzijama ekrana, bilo da je u pitanju stoni računar, tablet ili telefon. Teme su lako podesive, prilagodljive i uz tehničku podršku koju Themes Kingdom pruža čine dobru kombinaciju. Integracija WooCommerce-a može biti izvršena preko dodatka.

WPMU Dev

Gde kupiti premium temu za WordPress - WPMU DEV

Sa 10 godina iskustva u WordPressovoj industriji WPMU Dev stekao je velike simpatije korisnika. Pažljivo upakovane teme kombinuju vizuelnu jednostavnost sa bogatom funkcionalnošću. Lako su prilagodljive i svakom korisniku omogućavaju da stvori jedinstveni identitet. Najveća prednost ovih tema je kompatibilnost sa Multisite mogućnostima WordPressa (pisali smo o tome ovde: Kako da instalirate WordPress Multisite na AdriaHost serveru).

WPExplorer

Gde kupiti premium temu za WordPress - WPExplorer

WPExplorer predstavlja online prodaju WordPressovih tema visokog kvaliteta. Podeljene su po kategorijama kao što su: e-commerce, biznis, ekologija, edukacija, gameing, muzika, novine, religija, restorani i td.

WPExplorer nudi WPML kompatibilne teme sa lakom ugradnjom WooCommerce dodatka. Najveći deo tema je responsivan što garantuje lepo prikazivanje grafike, teksta i sadržaja na bilo kom ekranu, počev od klasičnih monitora pa sve do retina HD ekrana.

Studio Press

Gde kupiti premium temu za WordPress - StudioPress

StudioPress startovao je 2007. godine sa prepoznatljivim uglađenim stilom. Na njihovom sajtu nalaze se teme raspoređene po kategorijama (biznis, preduzetništvo, magazin, fotografija, nekretnine  itd), ali se pretraga dodatno sužava na osnovu mogućnosti (stilovi boja, prilagođeno zaglavlje, HTML5 oznake, responsivnost).

Sve njihove teme razvijaju se na Genesis Framework-u. Najveća benefit za korisnike je što su teme dobro iskodirane i poseduju naprednu arhitekturu kada je dizajn u pitanju. StudioPress teme važe za one sa poboljšanom sigurnošću.

WPZoom

Gde kupiti premium temu za WordPress - WPZoom

WPZoom osnovan je 2008. godine. U njihovoj ponudi nalaze se responsivne, biznis, e-commerce, magazinske, novinske, portfolio i tebe za blogove i vlogove. Napravljene na ZOOM Framework-u sve teme su pisane u HTML5 i CSS3 što ih čini SEO praktičnima. Lako se prilagođavaju kroz korisnički panel što isključuje rad sa kodiranjem. Svako novo ažuriranje frejmvorka obavlja se gotovo automatski – jednim klikom.

Themify.me

Gde kupiti premium temu za WordPress - ThemifyMe

Od kako je ovaj projekat pokrenut (2010. godina) izazvao je veliki broj pozitivnih komentara i zadovoljio potrebe korisnika. Njihov dizajn je kvalitetan, a teme su primerene blogovima, portfolio, kompanijskim sajtovima i e-commerce uslugama. Jedna od najvećih prednosti Themify tema je drag-and-drop sistem za građenje stranica direktno sa živim pregledom promena.

WooCommerce je integrisan u svaku temu što omogućava lako pripremanje sajta za internet prodaju. Za prilagođavanje tema nije potrebno programersko predznanje zbog intuitivnog korisničkog panela koji omogućava kontrolu nad svim delovima veb-sajta.

Odabir prave teme

Kada je izbor veliki mnoge teme mogu izgledati kao baš skrojene za ono što je potrebno. U jednom ranijem tekstu pisali smo o tome Kako odabrati temu za WordPress i izneli detalje na koje treba obratiti pažnju kada su premium i besplatne teme za WordPress u pitanju. Najviše pažnje uvek treba obratiti na poštovanje veb standarda pri izradi teme, funkcionalnosti i praktičnosti dostupnih opcija i vizuelnoj jednostavnosti kako bi sve potrebe korisnika bile zadovoljene.

 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu