Širimo ponudu! Hosting paketi i Dedicated serveri u Srbiji

od strane | Hosting sajta, Obaveštenje

Kao što već znate, naši serveri su smešteni u Holandiji u jednom od najboljih data-centara u Evropi. Razloga za to ima više, ali presudno je to što do sada nije bilo (možda još uvek nema) dovoljno dobre i ekonomične infrastrukture u Srbiji za hostovanje na internetu. Stanje se sada menja, pa imamo dobre vesti!

hosting srbija serveri

Hosting paketi i Dedicated serveri u Srbiji

Po našem proverenom i receptu koji godinama usavršavamo, sada imamo pakete deljenog hostinga na serverima u Srbiji. To znači da ako vam sada treba hosting paket na serveru u Srbiji, možete to imati kod nas.

Takođe, tu su i Dedicated (namenski) serveri koji se takođe nalaze u Srbiji, pa sada lako možete hostovati sve svoje sajtove i mejlove na serveru koji se nalazi u našoj zemlji. Evo kako izgledaju paketi:

hosting u srbiji

SSD hosting i domaće IP adrese u Srbiji

Domaći hosting dolazi sa SSD diskovima sa velikom brzinom čitanja i pisanja podataka – to znači da će i vaš sajt raditi baš brzo.

Pored brzine, s obzirom da Google voli domaće IP adrese za domaće sajtove, imamo i naše IP adrese. Ovde je stvar jednostavna, Google vidi srpski jezik na sajtu, vidi sajt na IP adresi iz Srbije, vidi da je i hosting u Srbiji i bude mu jasno da treba da vam pošalje klijenta koji traži baš ono što vi nudite u Srbiji.

Besplatan SSL, PHP podrška za 5.6 do 7.4 verzije

Kao što je i do sada bilo u našoj ponudi, i na ovim novim hosting paketima dajemo besplatan SSL sertifikat za svaki domen koji postavite na hosting paket ili server.

Zadržali smo PHP u verziji 5.6 za one baš tradicionalne sajtove koji trenutno zbog raznih razloga ne mogu da pređu na novije verzije. Za sve druge korisnike koji su svoje sajtove ažurirali, tu su PHP verzije od 7.0 do 7.4.

Važno za institucije kojima treba hosting u zemlji

Državne institucije zbog zakona o zaštiti podataka moraju da imaju hosting u zemlji, odnosno podatke koje obrađuju moraju da čuvaju u Srbiji. Znamo da ranije zbog ovoga nismo mogli da ugostimo potencijalne klijente, ali ako je i vama potreban hosting u Srbiji zbog ovog razloga, možete nas slobodno kontaktirati.

Velika mana hostinga i servera u Srbiji

Testirali smo cPanel, rad na sajtovima, promene, opterećanja na serverima u Srbiji. Sve radi brzo i lako, odziv je fantastičan. Za malo veću cenu dobijaju se vrhunske performanse. Verujte nam da vredi svaku paru.

Brzina je presudna za vaše poslovanje i zato vam predstavljamo ponudu hosting paketa i nameskih servera koji su smešteni u Srbiji. Pogledate pakete i kontaktirajte nas ako imate pitanje.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu