Niže cene internacionalnih domena

od strane | Obaveštenje, Svet domena

Snizili smo cene domena iz naše ponude. Nova cena internacionalnih domena je već aktuelna na našem sajtu i sada možete naručiti svoj novi domen po nižoj ceni. Odmah ispod možete videti uporednu tabelu starih i novih cena domena:

Kompletnu ponudu svih domena možete videti ovde: Svi domeni. Na istoj stranici možete lako možete proveriti i da li je domen slobodan i naručiti ga.

20% popust za registraciju svih domena

Za registraciju svakog novog domena svaki posetilac našeg sajta dobija i 20% popusta za bilo koji domen iz ponude. Ovaj popust važi i za domene čije smo cene snizili. Takođe, popust za registraciju domena važi i za sve postojeće i za sve nove klijente.

Promotivni kod za registraciju .RS domena

Na društvenim mrežama često delimo promotivne kodove za proizvode iz naše ponude, a ukoliko sada odete na našu Facebook stranicu možete videti i promo-kod za registraciju .RS domena po najnižoj ceni u zemlji. Promo-kod samo unesite kada budete naručivali domen preko našeg sajta. Ako se ne snađete, slobodno nam kucnite poruku na fejsu.

Besplatan DNS Control paket za domen

Ako ste registrovali samo domen kako biste na vreme rezervisali adresu za vaš budući sajt, možemo vam otvoriti i besplatan DNS paket za upravljanje domenom. Ovde dobijate i jednu e-mail adresu sa jednim statičkim sajtom dok ne napravite svoj novi sajt. Tada, uz svaki naručeni hosting paket za vaš sajt možete dobiti i besplatan SSL sertifikat.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi domena i hostinga ili naiđete na problem pri naručivanju, slobodno nas kontaktirajte koristeći našu kontakt stranicu ovde: Kontakt.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu