Obaveštenje: Novi i jači paketi VPS servera

od strane | Obaveštenje, Serveri i VPS

Razmišljali smo kako da najbolje unapredimo našu ponudu VPS servera i pronašli smo način da to uradimo dosta dobro. Osvežili smo sve pakete i dodali jedan još veći paket.

Sada imamo 4 paketa VPS hostinga (prethodno 3)

VPS serveri su proizvod po meri onih korisnika koji još uvek nisu toliko jaki da bi koristili namenske (dedicated) servere ali su istovremeno i dovoljno zahtevni da deljeni hosting više ne podmiruje potrebe njihovog sajta ili mejlova.

Imajući to u vidu na prvom mestu, pojačali smo pakete tamo gde se vremenom pokazalo da je potrebno pa sada imamo sledeće 4 konfiguracije:

vps ponuda nova obaveštenje adriahost

Gledajući kroz naše iskustvo, ovi paketi namiruju sve potrebe čak i naprednih VPS korisnika.

Oni sajtovi kojima treba više od 8 procesorskih jezgara, 16 GB RAM-a, 120 GB diska i 10 TB protoka definitivno zaslužuju namenski, dedicated server sa svim mnogo jačim karakteristikama koja takav server može da ima (a u odnosu na virtuelno okruženje).

Podsećamo: besplatne usluge, pogodnosti, niže cene

Ako niste znali, za sve migracije na naše servere dobijate i besplatnu migraciju ukoliko postoje uslovi za to (u 99% slučajeva postoje).

Dobijate čak 2 meseca besplatnog korišćenja bilo kog servera iz naše ponude ako se odlučite za zakup na period minimum od 1 godine. Tako možete da uštedite od 4.000 do čak 17.000 dinara godišnje.

Mi smo sertifikovani cPanel parner pa kod nas dobijate i nižu cenu cPanel licenci uz zakup servera i sertifikovanu podršku za cPanel.

Možete koristiti server sa besplatnim operativnim sistemima kao što su: Ubuntu, CentOS, FreeBSD, Debian, ali možete koristiti i besplatnu alternativu cPanela ukoliko se odlučite za kombinaciju CentOS+CWP.

Imate pitanje? Treba vam bolji hosting?

Ponuda VPS servera je na ovoj stranici ovde. Na dnu ponude imate i kontaktu formu gde nam možete zapisati sva pitanja. Ne ustručavajte se da nas kontaktirate u bilo kom slučaju i u bilo kojoj situaciji.

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

0 коментара

Leave a Reply

Kategorije

Adriahost razglednica

Ćirilica na internetu

cPanel za početnike

Hosting sajta (50)

Interesantno

Internet zarada

Iskustva Adriahost

Izrada sajta

Obaveštenje

Photoshop uputstva

SEO i Marketing sajta

Serveri i VPS

Škrabalica

SMS Marketing

Svet domena

WordPress za početnike

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Pratite Adriahost:

Najpopularniji tekstovi

Pridružite se našem jatu