Обавештење: Нови и јачи пакети VPS сервера

by | Обавештење, Сервери и ВПС

Размишљали смо како да најбоље унапредимо нашу понуду VPS сервера и пронашли смо начин да то урадимо доста добро. Освежили смо све пакете и додали један још већи пакет.

Сада имамо 4 пакета VPS хостинга (претходно 3)

VPS сервери су производ по мери оних корисника који још увек нису толико јаки да би користили наменске (dedicated) сервере али су истовремено и довољно захтевни да дељени хостинг више не подмирује потребе њиховог сајта или мејлова.

Имајући то у виду на првом месту, појачали смо пакете тамо где се временом показало да је потребно па сада имамо следеће 4 конфигурације:

нова понуда vps хостинг србија

Гледајући кроз наше искуство, ови пакети намирују све потребе чак и напредних VPS корисника.

Они сајтови којима треба више од 8 процесорских језгара, 16 GB RAM-a, 120 GB диска и 10 TB протока дефинитивно заслужују наменски, dedicated сервер са свим много јачим карактеристикама која такав сервер може да има (а у односу на виртуелно окружење).

Подсећамо: бесплатне услуге, погодности, ниже цене

Ако нисте знали, за све миграције на наше сервере добијате и бесплатну миграцију уколико постоје услови за то (у 99% случајева постоје).

Добијате чак 2 месеца бесплатног коришћења било ког сервера из наше понуде ако се одлучите за закуп на период минимум од 1 године. Тако можете да уштедите од 4.000 до чак 17.000 динара годишње.

cpanel

Ми смо сертификовани cPanel парнер па код нас добијате и нижу цену cPanel лиценци уз закуп сервера и сертификовану подршку за cPanel.

Можете користити сервер са бесплатним оперативним системима као што су: Ubuntu, CentOS, FreeBSD, Debian, али можете користити и бесплатну алтернативу cPanela уколико се одлучите за комбинацију CentOS+CWP.

Имате питање? Треба вам бољи хостинг?

Понуда VPS сервера је на овој страници овде. На дну понуде имате и контакту форму где нам можете записати сва питања. Не устручавајте се да нас контактирате у било ком случају и у било којој ситуацији.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи