Šta je audio streaming?

Sada možete postati globalna radio stanica

Audio streaming je tehnologija distribucije audio sadržaja putem interneta. Program koji emitujete radijskom mrežom možete distribuirati preko interneta i na taj nacin proširiti svoju publiku širom sveta.

Ne morate se više ograničavati na podrucje pokriveno radijskim signalom – AdriaHost streaming rešenja zasnovana na pouzdanim Linux serverima, Shoutcast streaming serveru i najrasprostranjenijem audio formatu današnjice (MP3 audio) garantuje da će Vaš program dopreti do najšireg kruga slušalaca. Sve što Vam je potrebno je besplatni winamp plejer i internet konekcija, a korišcene tehnologije garantuju da ce Vaši slušaoci odmah moci da uživaju u muzici, bez potrebe za instaliranjem dodatnog softvera, plejera ili kodeka.

Nudimo veliki broj paketa, prilagodenih Vašim potrebama – sami birate kvalitet audio signala i broj slušalaca. U tabeli su navedeni maksimalni broj slusalaca u jednom trenutku, i kvalitet audio kompresije, tako da sami možete izabrati paket koji najviše odgovara Vašim potrebama.

Kvalitet
50 slušalaca
100 slušalaca
200 slušalaca
300 slušalaca
32 Kbps
64 Kbps
128 Kbps

Sve cene su u evrima, bez PDV-a. Plaćanje u dinarskoj protivrednosti.
Možete platiti preko računa ili uplatnicom. Pružamo tehničku podršku koju možete dobitu preko tiketa.
AdriaHost Radio
Poslušaj ovde
(live stream)
 

PRIJAVITE SE ODMAH ZA NAJNOVIJE TEKSTOVE SA NAŠEG BLOGA!

Tags: , , ,