Адриахост и приче о успеху малих и средњих предузећа

by | Искуства Адриахост

Google нас је 2013. сврстао у успешне приче малих и средњих предузећа која се баве услугама на вебу. Као што можда већ знате у питању су услуге као што је регистација домена, пословни хостинг и онлајн маркетинг. Ево шта је Google тада записао о нама:

Основана 2004. године, компанија АдриаХост пружа услуге веб хостинга, регистрације домена, издавања сервера (cloud и VPS), као и услуге маркетинга (SMS, мејл и AdWords).

Готово 98% буџета за маркетинг резервисано је за оглашавање на мрежи, а искуство с Google AdWords-ом, који интензивно користе од 2007, премашило је сва њихова очекивања и повећало продају за 300%. Сви остали видови реклама, који укључују билтене и SMS маркетинг, су остали у другом плану у односу на AdWords. Иако је једноставан за употребу, веома је важно да свако ко користи овај вид маркетинга временом оптимизује кампању како би максимизовао његов потенцијал.

Милош Станић, директор компаније, јасан је поводом тога: „АдриаХост константно оптимизује своје AdWords кампање, практично сваког месеца. У бројкама – после неколико оптимизација имали смо пет пута више кликова за исти буџет. Редовно храбримо наше клијенте и пословне партнере да почну да користе AdWords, јер је тај вид маркетинга тренутно без премца на тржишту. Будући да сам презадовољан, на AdWords у будућности рачунам као на нешто што је незаобилазно у пословању наше фирме.”

„Искуство ме је научило да је у нашем послу AdWords три пута ефикаснији од сваког запосленог човека у продаји.“

Милош Станић – директор

Курс пословања који смо поставили на почетку и даље је актуелан док су наше услуге сад унапређене и још ефикасније. У прилог томе говоре све ове протекле године и успех фирми и појединаца који сарађују и напредују заједно са нама.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи