Адриахост и приче о успеху малих и средњих предузећа

Google нас је 2013. сврстао у успешне приче малих и средњих предузећа која се баве услугама на вебу. Као што можда већ знате у питању су услуге као што је регистација домена, пословни хостинг и онлајн маркетинг. Ево шта је Google тада записао о нама:

Основана 2004. године, компанија АдриаХост пружа услуге веб хостинга, регистрације домена, издавања сервера (cloud и VPS), као и услуге маркетинга (SMS, мејл и AdWords).

Готово 98% буџета за маркетинг резервисано је за оглашавање на мрежи, а искуство с Google AdWords-ом, који интензивно користе од 2007, премашило је сва њихова очекивања и повећало продају за 300%. Сви остали видови реклама, који укључују билтене и SMS маркетинг, су остали у другом плану у односу на AdWords. Иако је једноставан за употребу, веома је важно да свако ко користи овај вид маркетинга временом оптимизује кампању како би максимизовао његов потенцијал.

Милош Станић, директор компаније, јасан је поводом тога: „АдриаХост константно оптимизује своје AdWords кампање, практично сваког месеца. У бројкама – после неколико оптимизација имали смо пет пута више кликова за исти буџет. Редовно храбримо наше клијенте и пословне партнере да почну да користе AdWords, јер је тај вид маркетинга тренутно без премца на тржишту. Будући да сам презадовољан, на AdWords у будућности рачунам као на нешто што је незаобилазно у пословању наше фирме.”

„Искуство ме је научило да је у нашем послу AdWords три пута ефикаснији од сваког запосленог човека у продаји.“

Милош Станић – директор

Курс пословања који смо поставили на почетку и даље је актуелан док су наше услуге сад унапређене и још ефикасније. У прилог томе говоре све ове протекле године и успех фирми и појединаца који сарађују и напредују заједно са нама.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , , ,

No comments yet.

Submit Comment