Адриахост пролеће

by | Обавештење

Не знам да ли сте приметили – стигло је пролеће! И шта ту има ново? Ево:

Paypalпаyпал-150x150

Увели смо Paypal као могућност плаћања. Paypal је вероватно најпознатији систем плаћања у cвету који ужива велико поверење од стране корисника у 180 земаља. Поред плаћања кредитним картицама у многим земљама је могуће платити путем банк трансфера, ACH трансфер, gyropay, ebay account-a и слично. На жалост, Paypal није могуће користити из Србије за сада.

Sms нотификације

смс-150x150

Сви корисници Адриахоста ће убудуће добијати бесплатна sms обавештења. Довољно је да упишете број свог мобилног телефона на свом корисничком налогу. Sms ће ваш обавестити 20 дана пре истицања домена, добићете обавештење о одговору наше подршке на ваш тикет, затим обавештење о истицању хостинга, промени лозинке на налогу и слично.

Softaculous на свим хостинг пакетима

фантастицо-150x150Подижемо квалитет – цена остаје иста. Softaculous је сада омогућен на свим хостинг пакетима. Softaculous садржи више десетина најпопуларнијих веб апликација које можете инсталирати на један клик. У понуди су форуми, CMS системи, веб шопови и слично…

Adriahost .RS

рс-домен-150x150

Активирали смо adriahost.rs домен. Adriahost.com домен ће ускоро бити усмерен на енглеску верзију сајта, па ажурирајте своје адресаре.

Нови изглед бизКатализатора

бизКат-150x150Бизнис катализатор је јефтино и брзо решење за мали бизнис. За мале паре добијате све у једном: домен, неограничен хостинг, Вордпрес инсталацију, премијум тему, 10-ак најбољих плагинова и убацивање основног садржаја (текс, слике, видео). Тврдимо да је ово најбоља понуда коју можете добити на овим просторима за ту цену. Тренутно је мало гужва око овога, али постижемо. Уколико сте заинтересовани имајте на уму да је најважније да припремите сав потребан материјал – текст о вама, вашим производима/услугама, ценовник, слике и слично… Када је материјал спреман, сајт ће бити брзо готов.

Јак affiliate програм

маке-монеy-wитх-оур-аффилиате-програм-150x150Да ли знате да можете да зарадите са нама? Имате блог, вебсајт, дизајн агенцију, бавите се програмирањем? Помозите нам да дођемо до нових клијената – упознајте нас са вашом публиком и поделићемо зараду:

  • 89€ од сваког бизКатализатора којег нам упутите
  • 50% од сваког хостинг пакета код прве куповине

Можете бити и физичко и правно лице, отворите свој affiliate налог, преузмите банере и линкове. Није важно да ли је клијент дошао путем клика или путем препоруке. Нека се ваш клијент јави и позове на вас, или нам ви реците кога сте упутили и ми ћемо вам исплатити новац.

Offsite backup

Оффсите-Бацкуп-Имаге-150x150Да ли знате да већина хостинг компанија нема бекап и да је то најчешћи разлог пропадања многих сајтова? Ми вршимо аутоматски недељни бекап свих ваших сајтова на другом серверу у датацентру, чувамо две последње копије. Ипак, помислили смо шта ћемо да радимо у случају да ураган/цунами/атомски-с-лева/ал-каида/ или нешто слично удари у наш датацентар у Тексасу? Е, због тога од јануара месеца имамо још један бекап на другом крају планете у Немачкој. Знамо да су шансе да се нешто лоше деси јако мале, али сада сте свакако још сигурнији.

Херојска подршка

Шта да кажем – трудимо се. Даћемо све од себе да вам помогнемо ако постане компликовано. Капирамо да је наш најважнији задатак да помогнемо корисницима хостинга, а посебну пажњу поклањамо свакоме ко живи од веб-а (програмерима, блогерима, власницима посећених сајтова, власницима веб-шопова и пословним корисницима). Подршку пружамо искључиво путем тикета, али су отворени и други канали комуникације. Информације о новитетима, промо кодове са попустом, предлоге сарадње али и понеку шалу можете пратити преко нашег Twitter налога или Facebook странице. Подршка је најскупљи и најважнији део хостинг услуге, по томе можете оценити квалитет.

Јефтинији сервери

Свима је познато да су наши сервери у Хјустону (Тексас, САД). То сматрамо нашом главном предношћу јер су датацентри у земљи и околним земљама једноставно превише непоуздани и неколико класа нижег квалитета. Ипак, због великог броја упита и превисоке цене сервера у САД за домаћу публику остварили смо стратешко партнерство са најбољим датацентром у Европи (Холандија), тако да сада имамо у понуди јефтине сервере брзог ping-а. Ево пар примера:
сервери
Уколико вам је потребан администратор сервера, додајте на ову цену 50€ месечно. У понуди су десетине сервера, контактирајте нас и објасните ваше потребе, а ми ћемо вам пронаћи најповољније решење.

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Oznake (tagovi): paypal,sms,Softaculous

0 Comments

Leave a Reply

Категорије

Адриахост разгледница

Ћирилица на интернету

cPanel за почетнике

Хостинг сајта

Интересантно

Интернет зарада

Искуства Адриахост

Израда сајта

Обавештење

Photoshop упутства

SEO и маркетинг сајта

Сервери и VPS

Шкрабалица

SMS маркетинг

Свет домена

Вордпрес за почетнике

Besplatan email kurs i novosti sa bloga

Prijavite se na našu email listu
Ime i prezime *
Email adresa *
Dobijaćete obaveštenje o novostima na blogu i kurs web poslovanja i marketinga u 9 lekcija.

Пратите Адриахост

Најпопуларнији текстови

Придружите се

Наши производи