Били смо на Webiz 2014

У периоду од 20. до 22. марта 2014. године одржава је конференција о пословној примени интернета Webiz 2.0 у Зрењанинском Хотелу Војводина. Обзиром на дугогодишњу сарадњу са организаторима, подржали смо конференцију и направили кратку радионицу о пословању у Србији.

wебизПривредницима и предузетницима понуђен је комерцијални део конфереције и професионалне едукације о присутности на Интернету кроз пословне тренинге.

Кроз дељење искуства и информација, Webiz је проширио идеју о Интернету као глобалном тржишту и месту погодном за развијање нових пословних идеја и побољшање постојећих привредних капацитета. Webiz је ове године угостио и представнике две највеће светске интернет компаније – MicroSoft и Google, што ову конференцију свакако чини специфичном у односу на све већи број интернет конференција у Србији протеклих месеци.

Млађим учесницима је током три дана бесплатне конференције пренесена велика количина квалитетних информација, знања и искуства уз неопходну дозу мотивације од стране оних који су већ постигли велике успехе и завидне резултате.

Неколико слика са овогодишњег Webiz:

Хвала Влади и екипи на одличном гостопримству и видимо се следеће године!

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , ,

No comments yet.

Submit Comment