Видео упутства: Домен са GoDaddy-а на Адриахост, Вордпрес инсталација и пребацивање на HTTPS

Кренули смо да објављујемо нова корисна упутства за Вордпрес, хостинг, домен и cPanel. Идеја је да свако упутство буде у краткој форми и да може свако да разуме и снађе се чак и ако је почетник на интернету. Ево којим смо редом кренули:

Овде је почетак интернет пословања

Од клијентског налога креће све, па овде можете одмах погледати како да се лако снађете и где се шта налази у вашем клијентском налогу:

Имате домен код GoDaddy-а, хостинг код нас

Доста људи прелази са GoDaddy-а на Адриахост, а како бисте се лако снашли у томе направили смо видео упутство где смо објаснили како да усмерите домен на наш хостинг и како да касније пребаците и домен у нашу надлежност:

Имате хостинг, желите да инсталирате Вордпрес на клик

Инсталација Вордпреса не мора да буде тешка, једном када добијете приступ хостингу можете то да урадите сами у року од неколико минута и то без програмерског знања, погледајте овде како:

Ево и како да пребаците Вордпрес на HTTPS (SSL)

У овом видео упутству показали смо два начина за пребацивање Вордпрес сајта на HTTPS. У оба случаја потребно је да прво имате SSL сертификат, па боље погледајте наше упутство да би вам било јасније о чему се ради:

Пратите наш Youtube јер снимамо и нова упутства

Планирамо да покријемо све што је могуће рећи јасно у максимално 10 минута, а да при томе буде и корисно ако тек крећете са својим послом на интернету. Овде је наш видео канал где можете видети сва наша видео упутства на српском језику: Адриахост на Youtube. Пратите нас!

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА НАЈНОВИЈЕ ТЕКСТОВЕ СА НАШЕГ БЛОГА!

Tags: , , ,

No comments yet.

Submit Comment